OPUSTILA SE: Sanja Vučić mrda guzom i muva zgodnog Crnogorca!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica u Stokholmu zavodi ludim plesom

OPUSTILA SE: Sanja Vučić mrda guzom i muva zgodnog Crnogorca!

Stars -

Na evrovizijskoj žurki, na kojoj su se okupili muzičari iz skoro svih republika bivše Jugoslavije, srpska predstavnica pokazala simpatije prema kolegi

Evrovizijska delegacija Srbije već pet dana boravi u Stokholmu, gde se vredno priprema za polufinalni nastup 12. maja, a kako se svi nadaju, i finalni dva dana kasnije.Malo se vremena ima za bilo šta drugo, osim za probe, nastupe, konferencije za medije, ali desi se tu i tamo neka žurka na kojoj se svi opuste i daju sebi malo oduška.

Tako je u petak uveče u „Kasinu kosmopol“ u centru Stokholma organizovan „Balkan parti“, na kom su se fanovima i medijima zajedno predstavili naša predstavnica Sanja Vučić, bosanska ekipa koju predvodi pevač Din, kao i trio Hajvej iz Crne Gore. Veče bi proteklo uobičajeno, uz red pesme, red govorancije, da nije bilo naše Sanje, uvek raspoložene za dobro zezanje. Zanosna srpska pevačica je prvo ludo igrala uz hitove grupe ABBA, bacala se na sve strane, uvijala, tverkovala (mrdala guzom) i izvodila pokrete koje niko od prisutnih nije mogao da nadmaši. Ona je ludovala sve dok nije ugledala Petra Tošića iz crnogorske grupe Hajvej. Čim ga je spazila, bacila mu se s leđa u zagrljaj, a on se toliko oduševio kao da je to jedva dočekao. Njih dvoje su se grlili i smejali, a kad je Tošić video da ih naš paparaco drži na oku, rekao mu je:- Nemoj, ja sam oženjen!

Navalila. Sanja i Petar
Navalila. Sanja i Petar

Sanja se nije odvajala od Petra, koji ju je zabavljao čuvenim zahvatom „gurni prst u uvo“. Odvojio se od naše pevačice tek kada su mladi crnogorski muzičari morali da se popnu na binu. On se pridružio svojim kolegama iz benda, a Vučićeva ga je bodrila iz prvog reda.M. C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja