ORLIĆ OVERIO JOŠ JEDNU STARLETU: Sa Šavije prešao na Ajfonku!
Foto: Fonet I Kurir

Uporan

ORLIĆ OVERIO JOŠ JEDNU STARLETU: Sa Šavije prešao na Ajfonku!

Stars -
Nakon romanse sa Natašom, Vukašin Jovanović odmah krenuo u muvanje s Tijanom Maksimović

Mladi „orlić“ Vukašin Jovanović izgleda ne gubi vreme jer je odmah nakon romanse sa Šavijom prešao na Tijanu Ajfon.Kako Kurir saznaje, fudbaler Crvene zvezde nije se dugo zadržao u zagrljaju mlade Novosađanke, pa je preko prijatelja nabavio broj telefona Maksimovićeve, sa kojom je odmah krenuo da se muva putem SMS poruka.

"Vule se raspitivao kod svojih prijatelja fudbalera koji su bili sa Ajfonkom kakva je ona osoba, a jedan od njih mu je i dao broj telefona. Odmah je krenuo da joj šalje poruke, na koje je ona uredno odgovarala. Međutim, kako i ona, poput Šavije, ima moćnog finansijera koga ne želi da izgubi zbog jedne afere, shvatila je da je najbolje da prekine kontakt s Jovanovićem, što mu je i objasnila", tvrdi naš izvor.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Pozvali smo Tijanu, koja nam je priznala da postoji SMS prepiska sa Vukašinom, kome ona tepa „mali“.

"Mali mi je samo pisao. Te poruke koje mi je slao su u fazonu „gde izlazim, gde ćemo se sresi i kada“. Nisam se mnogo upuštala s njim u konverzaciju. Nemojte ništa za njega da pišete da mu ne pravimo problem jer će dobiti kaznu ukoliko izađe nešto o njemu, a da nije vezano za sport. Sada treba ugovor da potpiše, pa ih kažnjavaju i brane im da se pojavljuju po medijima", rekla je brižna Tijana, koja je za nekog ko je sve to saznao iz samo nekoliko poruka do tančina upućena u „orlićev“ život.Kada smo se čuli s Jovanovićem, on nije očekivao da smo uspeli da saznamo i za njegovu drugu šemu, pa je pokušao da skrene priču na sport.

"Nemojte, molim vas, to da pišete! Na treningu sam. Bolje da se čujemo posle i o fudbalu da razgovaramo", kratko je promrmljao Vule.

Borba za prevlast... Nataša i Tijana
Borba za prevlast... Nataša i Tijana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track