OSTAO ZATEČEN: Mikijev sin progovorio o njegovoj vanbračnoj ćerki!
Foto: Printskrin

Otkrio istinu

OSTAO ZATEČEN: Mikijev sin progovorio o njegovoj vanbračnoj ćerki!

Stars -

Sin Mikija Mećave, Ognjen Obradović prokomentarisao je medijske natpise o vanbračnoj ćerki koju njegov otac navodno ima sa Romkinjom.

Kad smo ga nazvali, Ognjen je bio poprilično zatečen našim pitanjem, ali i veoma zbunjen.

"Ne čitam te gluposti. Moj otac nema vanbračnu ćerku, to nije istina. Zaista ne znam o čemu se radi. Mogu samo da kažem da to nije tačno i da nema nikakve veze sa mozgom", rekao je Ognjen.

Dotakli smo se i aktuelnih dešavanja na najpoznatijem imanju u regionu, a Mikijev sin je vidno ogorčen na rediteljku Jelenu Golubović.

"Moja porodica gleda Farmu. Trudimo se da sve ispratimo. Mogu da primetim da je Jelenu naše pismo veoma pogodilo. Ona je bolesno zaljubljena u Mikija, posesivna je i odvojila ga je od ostalih farmera, svi su se okrenuli protiv njega.

Zbog Jelene Miki više nije ni sa kim u dobrim odnosima. Mnogi su ga zamrzeli", rekao je Ognjen i dodao:

"Jelena je vanserijski bolesnik. Svog oca ću da pitam kad izađe sa Farme samo šta mu je trebalo to sa Jelenom", kazao je Mikijev sin.

Ognjenu je trn u oku i reper Nemanja MCN sa kojim se i poznaje, ali je njegovim ponašanjem na Farmi veoma neprijatno iznenađen.

"Ja ne mogu da verujem da se Nemanja tako ponaša prema mom ocu. To je neverovatno šta izlazi sve iz njegovih usta. Mislim da mu je to samo taktika jer mora da opstane tamo, pa se zakačio za Mikija", završava Ognjen.

Sa druge strane Mikijeva ćerka Aleksandra nije bila pričljiva.

"Nema vremena ništa da komentarišem", rekla je Aleksandra i zalupila slušalicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track