OSVETA: Tamari bivši dečko zapalio auto!
Foto: Zorana Jevtić

OSVETA: Tamari bivši dečko zapalio auto!

Stars -

Bivši dečko Tamare Đurić zapalio joj je skupoceni porše zbog ljubomore, saznaje Kurir.

Milijarder je poludeo kada je saznao da ga starleta izbegava i šikanira , pa je odlučio da joj se osveti tako što će joj uništiti ono što najviše voli - svoj auto. Izvor blizak bivšoj učenici rijalitija "Farma" otkriva detalje zbog čega je Tamara ostala bez svog četvorotočkaša:

"Tamara ne želi da priča o tome ko je njoj zapalio auto, ali ako bude progovorila hrvatski tajkun će biti u velikom problemu. Ona ne želi da je više uzima u usta i da je ogovara na svakom ćošku, i ne samo to. ona je poludela kada je saznala da taj čovek daje tamošnjim medijima sve fotografije i informacije o njoj, i zaboravlja da je zapravo on krivac što je njen auto zapaljen. Ako bude nastavio sa pričom da ga ona šikanira, lično će otići u policiju i prijaviti ga", priča izvor blizak Đurićevoj.

foto Stefan Jokić
foto Stefan Jokić

Pozvali smo novopečenu pevačicu, ali ona nam je kratko poručila:

"Svako nosi svoj krst. Ja se za sad neću oglašavati ovim povodom, ali ako nastave da me izazivaju imaćete materijala u feljtonima, a i objasnićemo se na sudu. Imam novu vezu u kojoj uživam i ne želim da mi se vuku duhovi iz prošlosti", bilo je sve što nam je Tamara rekla.

Inače, ovaj biznismen je veoma moćan i uticajan u Hrvtskoj.

foto Stefan Jokić
foto Stefan Jokić

Lj. S.Bonus video

SVE RADI SAMA: Starleta Tamara Đurić se dohvatila MUŠKIH POSLOVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track