OTKRILA ISTINU: Zorica Brunclik otvorenim pismom objasnila zašto je napustila Zvezde Granda
Foto: Damir

Ne odlučuje više

OTKRILA ISTINU: Zorica Brunclik otvorenim pismom objasnila zašto je napustila Zvezde Granda

Stars -
Svoju stranu priče, pevačica je odlučila da javnosti kaže otvorenim pismom na društvenim mrežama

Zorica Brunclik koja je do sada bila jedna od najzanimljivijih članova žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", više neće ocenjivati kandidate.

Naime, o tome se spekuliše već nekoliko dana, ali ona je odlučila da se javnosti obrati otvorenim pismom i iznese svoje razloge za napuštanje takmičenja.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Dragi moji, ovim putem želim da saznate pravu istinu, zašto nisam više u Zvezdama Granda. Vi koji ste me podržavali i voleli u tom takmičenju zaslužujete da vam lično objasnim kao i kandidatima.Prva situacija kada sam htela da napustim snimanje bila je kada je stručni ziri, kao i produkcijski, bio podeljen oko dva kandidata. Konkretno su u pitanju bili Elmedin Kadrispahić i Željko Đmura, a Saša je u momentu doneo odluku da bacanjem novčića po sistemu pismo-glava odluči koji kandidat ide dalje. Ja sam se usprotivila tome tako što sam momentalno htela da napustim žiri. Nisam želela da se kockam ničijom sudbinom, a u pitanju su mladi životi koji zaslužuju pravičnost. Uostalom, o tome su novine već pisale. Sve moje rasprave sa Sašom Popovićem u okviru emisije "Zvezde Granda" su bile prave, jer smo oboje zastupali svoje stavove. Nikakvih drugih svađa i nesuglasica koje niste videli nije ni bilo (što se tiče serijala Z.G.)", napisala je pevačica a onda otkrila i da to nije jedini razlog njenog odlaska iz žirija.

"Drugi razlog zbog koga neću učestvovati u finalnim emisijama Zvezda Granda je uvođenje pravila da stručni žiri, pored pevanja, ocenjuje oblačenje kandidata i scenski nastup. Nisam kompetentna da ocenjujem nečije oblačenje jer mislim da je svako obukao ono šta ima i što je mogao da priušti sebi. Takođe, nisam kompetentna da ocenjujem scenski nastup jer sam ja svoju karijeru bazirala prvensveno na pevanju. Sebi ne mogu da dozvolim da ih ocenjujem u nečemu što je potpuno nevažno (po mom mišljenju) za kraj ovog takmičenja.Mislim da ovi mladi ljudi sebe još pevački traže pod ovim suncem, i dodatni pritisak na njih je nehuman. To je jedina istina", dodala je Zorica a onda otkrila i da li ćemo je viđati do kraja ove sezone takmičenja:

"Kao i vi, i ja sam saznala iz novina da su mi već našli zamenu za ubuduće. Svima želim mnogo sreće, pre svega finalistima - neka najbolji pobedi - ali u pevanju", zakljjučuje pevačica koja se na kraju pisma potpisala sa "Vaša Mica - Zorica Brunclik"

DRAGI MOJI, OVIM PUTEM ZELIM DA SAZNATE PRAVU ISTINU, ZASTO NISAM VISE U ZVEZDAMA GRANDA. VI KOJI STE ME PODRZAVALI I...

Posted by Zorica Brunclik on понедељак 15. јун 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track