OTKRIVENA TAJNA KRISTIJANA I STANIJE: Evo šta su njih dvoje radili kad kamere nisu snimale!
Foto: Printskrin

OTKRIVENA TAJNA KRISTIJANA I STANIJE: Evo šta su njih dvoje radili kad kamere nisu snimale!

Stars -
Starleta se uznemirila jer ju je Kristijan raskrinkao, pa je počela da viče na njega što glasno priča o svemu

Kristijan Golubović posvetio je vreme Staniji Dobrojević od kada je Jelena Milošević napustila imanje. Dok su njih dvoje ćaskali, žestoki momak rekao je starleti da se i dalje seća njihovog poljupca.

Stanija se uznemirila jer ju je Kristijan raskrinkao, pa je počela da viče na njega što glasno priča o svemu, a zatim je dodala da se nikada nisu filmski poljubili."Šta pričaš ti? To se nije dogodilo! Hoćeš da novinari čuju i raspale na naslovnoj. Što pričaš to", brecnula se straleta, a zatim otišla kod ostalih ukućana da se požali.

"On je lud! Ne ume nekad da ćuti. Priča kako smo se ljubili, a nije istina. Nismo se ljubili. Ne znam šta mu je. Što je rekao to? On zna da se nismo ljubili", pokušala je da se opravda Dobrojevićeva.

Podsetimo, Kristijan se hvalio da je njegov ponos osetilo čak pet žena. "Mog šarenka je videlo 5 žena na "Farmi". Bile su im malo šire zenice. Ne znam dal zbog veličine ili što je nabildovan i istetoviran. Ne do Bog da su mi videle polni organ pre ujeda kada sam imao 16 godina, tada bi im ispale oči", rekao je on i predložio da im veličinu svoje muškosti pokaže u kupatilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track