LUNA OTPALA SA LISTE Anastasija nije zvala kumu na rođendan!
Foto: Damir Dervišagić

Za Lunu Ðogani nema mesta na proslavi

LUNA OTPALA SA LISTE Anastasija nije zvala kumu na rođendan!

Stars -

Cecina ćerka nije poslala pozivnicu naslednici Anabele Atijas i Gagija Ðoganija za proslavu punoletstva, jer ne želi da se miri s njom

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, nije pozvala Lunu Ðogani, koju je krstila u februaru prošle godine, na proslavu svog punoletstva, zakazanog za 25. maj u beogradskom hotelu „Hajat“.Iako su se nekadašnje najbolje drugarice zarekle da je njihovo drugarstvo i kumstvo neraskidivo, njihova svađa zbog Anastasijinog dečka Kostadina Terzića došla je dotle da naslednica folk zvezde nije čak ni pomislila na to da najstarija ćerka Anabele Atijas i Gagija Ðoganija prisustvuje njenoj žurki.- Kad je Anastasija pravila spisak zvanica, Lunu nije ni spomenula. Jedna drugarica ju je upitala zbog čega nije ubacila Ðoganijevu, a ona je samo prevrnula očima i odgovorila da je najbolje da njihov odnos ostane takav kakav je. Taša se drži obećanja koje je dala svom dečku Kostadinu Terziću da se Luni neće javljati i zvati je, tako da će se i ubuduće voditi time - kaže naš izvor.Bez kontaktaPozvali smo Lunu za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.- Nije me zvala na rođendan, što je i logično jer se nas dve već neko vreme ne viđamo i ne čujemo. Iako se ne družimo, sa moje strane postoji poštovanje i nikad o toj devojci neću reći ružnu reč. Zaista ne bih ništa komentarisala, osim toga da na njenom rođendanu nemam šta da tražim - rekla je ćerka poznatih densera, dok se Anastasija nije javljala na telefon.Podsetimo, Luna i Anastasija su se pre više od pola godine posvađale. Sin Zvezdana Terzića savetovao je svojoj devojci da bi najbolje bilo da prekine druženje s Ðoganijevom kako bi izbegle rasprave koje su imale i ona ga je poslušala.

Organizovala slavlje. Ceca
Organizovala slavlje. Ceca

Prolećni vrt u sali

Osim što je kompletirala spisak zvanica, Anastasija uz maminu i tetkinu pomoć privodi kraju pripreme za gala žurku. Ona je otkrila da će te noći nositi dve toalete - prvo dugačku, u kojoj će dočekivati goste, a onda će se presvući u mini-haljinu.- Ceca je angažovala enterijeriste, koji će salu pretvoriti u prolećni vrt. Cveće će biti na sve strane, kao i baloni u obliku srca, s posebnim porukama za goste. Hrana i piće će biti raznovrsni. Iako će imati sve pripremljeno, Anastasija uvek voli da čuje mišljenja svojih drugarica, tako da su joj one mnogo pomogle u odabiru dekoracije - rekao je naš izvor.Ražnatovićeva je, inače, nedavno izjavila da će od mame na poklon dobiti minđuše koje je Arkan kupio pre njenog rođenja.

VeseloPEVA JOJ BRENINA SNAJKASvetlana Ražnatović za muzički deo proslave Anastasijinog punoletstva angažovala je snaju Lepe Brene Aleksandru Prijović i Dragog Domića. Oni su odlučili da ništa ne naplate Ceci.- Tačno je da ću pevati kod Cece. Čast mi je što ću biti deo te večeri. Znate da je ta žena moj idol i baš sam pod utiskom. Kod mene važi jedno pravilo - nikad od kolega nisam niti ću tražiti honorar - rekla je Prijovićeva za Kurir.

Ceca i KarleušaPEVALE DAJANI PRATEĆE VOKALESvetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša velike su protivnice na estradi, ali su nekada sarađivale. Čak su i zajedno snimale pesme, ali o tome nijedna nije javno govorila. Naime, njih dve su bile angažovane na albumu Slavice Dajane Tripunović koji je snimila 1993. Ceca i Jeca su tada otpevale prateće vokale za pesmu „Vazduh koji dišem“, koju je Ražnatovićeva dve godine kasnije prepevala, stavila na svoj CD i pesma je postala hit.Inače, kad su pevale zajedno Ceca je već bila poznata, a Karleuša je imala 15 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja