OVO ĆE ZAUVEK PAMTITI: Sergej SUMNJAO da devojčica peva UŽIVO, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO!
Foto: Printskrin

Pinkove zvezdice

OVO ĆE ZAUVEK PAMTITI: Sergej SUMNJAO da devojčica peva UŽIVO, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO!

Stars -

Bojana Radovanović, takmičarka "Pinkovih zvezdica" oduševila je žiri miskom pesama koje je izvela: "Daddy cool", "Rasputin" i "Sunny".

Bojana je napravi spektakl na sceni, a žiri ju je bez daha gledao."Ovo je maestralno, tako je bilo napravljeno kao da je studijski snimak, fantastično!" rekla je Jelena Tomašević kad aje devojčica otpevala pesme. Sergej se našalio da sumnja da je devojčica pevala uživo pa ju je zamolio da otpeva nešto "lajv".

"Ona se uvek potrudi i napravi pravi scenski doživalj", dodao je pevač.

"Ono što je meni najdraže, što mi se čini da si u odnosu na prvu emsiju, pretvorila se u ozbiljnu devojčicu. Obiljno si radila na sebi, to ne moža svako. Zato ti se ja lično divim", priznala je Goca Tržan. Leontini se takođe dopao odabir pesama.

"Stvarno si oduševila odabirom pesmama. Ti si sigurna u sebe, a glas je sada već tvoja omiljena igračka" rekla je Leontina. Sale Tropiko je iskoristio priliku da se zahvali na pesmama koje je takmičarka izvela kao i na pozitivnoj energiji koju svake nedelje širi.

Bojana je nedavno napunila 12 godina, pa je žiri iskoristio priliku da joj javno čestitaa rođenan i otpeva rođendnasku pesmu. Drugari iz "Pinkovih zvezdica" su priredili iznenađenje i doneli tortu na scenu.

Bojana Radovanović - Daddy cool / Rasputin / Sunny by PinkoveZvezde

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zvezda društvenih mreža: 10 razloga zašto pratimo Anastasiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja