OVO JE PRVI MUŽ POP PEVAČICE O KOME NE PRIČA: Aleksandra Radović krije da je bila udata
Foto: Aleksandar Jovanović

EKSKLUZIVNO

OVO JE PRVI MUŽ POP PEVAČICE O KOME NE PRIČA: Aleksandra Radović krije da je bila udata

Stars -

Članica žirija Pinkovih zvezda ne želi da se sazna da je još kao studentkinja bila u vezi, a kasnije i u braku s bubnjarem Dejanom Nikolićem Džonijem, s kojim je nastupala u vojnom orkestru

Aleksandra Radović krije da je pre više od 15 godina bila u braku s bubnjarem Dejanom Nikolićem Džonijem, s kojim je nastupala u vojnom orkestru, saznaje Kurir.

Otkad se pojavila na muzičkoj sceni 2002. godine, trenutno najpopularnija pop pevačica u Srbiji i članica žirija „Pinkovih zvezda“ vešto izbegava da priča o privatnom životu.

Čak ni dok je bila u vanbračnoj zajednici sa Aleksandrom Zeremskim, s kojim ima šestogodišnju ćerku Ninu, Aleksandra nije htela o tome da govori za javnost. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pre nego što je zakoračila na estradu, Radovićka je već imala jedan propali brak, s kolegom s kojim je zajedno nastupala u vojnom orkestru.

Velika ljubav

- Aleksandra i Dejan Nikolić, u muzičkim krugovima poznatiji kao Džoni, upoznali su se dok je ona još bila student Muzičke akademije u Novom Sadu. Posle nekoliko meseci ona se pridružila vojnom orkestru u kojem je Džoni svirao bubnjeve i tada se radila ljubav između njih dvoje. Posle godinu i po zabavljanja počeli su da žive zajedno u iznajmljenom stanu na Zemunskom keju, a nakon četiri godine odlučili su da se venčaju - priča izvor blizak pevačici.

S njim ima ćerku... Aleksandar Zeremski
S njim ima ćerku... Aleksandar Zeremski

Dodaje da je Radovićka bila ludo zaljubljena u muža. Mada se činilo da će njihova ljubav trajati večno, iznenada su se pojavili nepremostivi problemi koji su rezultirali razvodom.

- Aleksandra i Dejan su non-stop bili zajedno, svi su bili ubeđeni da će njih dvoje zajedno ostariti. Međutim, posle dve godine Dejan je iznenada saopštio ostalim članovima orkestra da je Aleksandra rešila da napusti i njega i posao, a razloge nikad nikome nije rekao. Pokušala sam od nje da saznam šta se desilo i zbog čega je ostavila prvog supruga, ali to je za nju tema koja ne sme da se pominje. Pravi se kao da se to nikad nije desilo, iako dosta ljudi zna da je bila u braku s Džonijem - završava naša sagovornica.

Oboje ćuteAkteri ove priče nisu bili voljni da govore o braku.- Aleksandra ne sarađuje s vama i nema potrebe da zovete. Prijatno - kazala nam je pevačicina PR menadžerka pre nego što smo joj i rekli o čemu je reč, dok je Dejan Nikolić Džoni zanemeo kad je čuo zbog čega smo ga pozvali.- Ne znam, ne znam... Kako vi to znate?! Ne želim da pričam o tome - zbunjeno je kazao bubnjar.

Sadašnji... Srđan Stojanović
Sadašnji... Srđan Stojanović

Voli duge vezeSVI NJENI PARTNERIPosle razvoda od bubnjara Dejana Nikolića Džonija, Aleksandra se zabavljala s producentom i menadžerom Aleksandrom Kukanjcem (koji se nedavno razveo od glumice Danine Jeftić). Nakon što je biznismen Aleksandar Zeremski raskinuo s Jovanom Joksimović, Aleksandra je započela ozbiljnu vezu s njim, u kojoj su dobili ćerku. Posle tog kraha, bila je u ljubavi s izraelskim kuvarom Remom Hercom, a trenutno uživa s vlasnikom poznatih beogradskih restorana Srđanom Stojanovićem.

Snašao seDANAS RADI NA BRODUPored toga što i dalje povremeno nastupa kao bubnjar u vojnom orkestru, Dejan Nikolić Džoni našao je uhlebljenje na jednom kruzeru koji krstari po celom svetu. U poslednje vreme dosta muzičara priklonilo se tom trendu jer su zarade na brodovima znatno veće nego kad se tezgari vikendima u Srbiji, a jedan od njih je i Maja Marković, bivša pevačica grupe Luna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja