OVO JE TEK POČETAK: Mira ošamarila Macu u kupatilu?!

Nasilje

OVO JE TEK POČETAK: Mira ošamarila Macu u kupatilu?!

Stars -
Škorićeva je potpuno poludela kada je Maca rekla Nikoli da lošije peva od Peđe Medenice i od tada ne prestaje da je vređa

U luksuznoj vili rijalitija "Parovi" ovih dana je prilično turbulentno, a jedan od najvećih sukoba se vodi između pevačice Mire Škorić i Mace Diskrecije.

Škorićeva je potpuno poludela kada je Maca rekla Nikoli da lošije peva od Peđe Medenice i od tada ne prestaje da je vređa, pa joj je čak i zapretila da joj ne prilazi na bliže od 16 metara, inače neće biti dobro po nju.

Prethodne noći se desio još jedan okršaj, a onda se Miljana Kulić pred ostalim učesnicima izlanula šta se navodno desilo u toaletu, gde nema kamera.

"Mira je u kupatilu ošamarila Macu, odveli su je zbog toga u izolaciju", rekla je Kulićeva, piše Opera, dok je Marko Perović ućutkivao i govorio joj da ne sme da priča na o tome.

Podsetimo, Maca Diskrecija i Miljana Kulić su ogovarale Miru Škorić, a kada je pevačica to saznala, počela je da se dere i da ih vređa.

"Slušaj klošarko, neću da ustajem jer nisi vredna. Da bi nešto ova televizija naplatila što je učinila za tebe, možeš odmah da kreneš ispod mosta i po tim jahtama da nađeš makroa i da radiš to što radiš. Ovo je maska sve jer ti ne pevaš, ti mučeš", rekla je Mira za Macu dok je za Miljanu imala samo nekoliko reči."Za Miljanu ne znam šta da kažem stvarno, stvarno jedno veliko saučešće".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja