OVOJ FARMERKI JE SEVE OTELA KRALJA BAKRA PA JOŠ ŽALI: Milan Popović je odličan u krevetu!
Foto: Printscreen I Dragan Kadić

Aleksandra Blagojević bori se za 50.000 evra

OVOJ FARMERKI JE SEVE OTELA KRALJA BAKRA PA JOŠ ŽALI: Milan Popović je odličan u krevetu!

Stars -
Učesnica rijalitija Farma 7 pevačica Aleksandra Blagojević javnosti je postala poznata po vezi sa Milanom Popovićem i učešćem u takmičarskom šou programu „Pinkove zvezde“.

Aleksandra kaže da joj je kralj bakra među najvećim i najdražim ljubavima u životu, kao i to da su ostali u dobrim odnosima.

"Ne volim mnogo da pričam o našem odnosu, nije primereno da o nekome s kim ste bili u vezi govorite nešto loše. Meni je bilo mnogo lepo sa njim i on je pravi muškarac u krevetu, zapravo, odličan je! Upoznali smo se dok je još bio u Rusiji. Nakon toga smo otpočeli vezu, koja je trajala svega nešto više od godinu dana, posle čega je upoznao Severinu i počeo da se zabavlja sa njom", otkriva Aleksandra, koja ne krije da je nakon raskida sa Popovićem mnogo patila, naročito što ju je zamenio seks-simbolom Severinom.

"Nije mi bilo lako kada smo prekinuli ljubavnu vezu, ali sam uspela da taj period u svom životu prebrodim i sada mi je mnogo lakše. Čujemo se s vremena na vreme, ali on mi je rekao da za sve što mi zatreba u životu slobodno mogu da računama na njega", rekla je Blagojevićeva, koja misli da će joj seoski poslovi teško pasti, s obzirom na to da je gradsko dete.

Foto Nebojša Mandić
Foto Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track