OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Šokantno saznanje o ljubavi Rade Manojlović i Harisa Berkovića!
Foto: Marina Lopičić

Novi skandal

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Šokantno saznanje o ljubavi Rade Manojlović i Harisa Berkovića!

Stars -

Ljubav između Rade Manojlović i Harisa Berkovića puna je skandala, a nedavno se pojavilo i novo, šokantno saznanje.

Naime, izvor blizak pevaču, otkrio je da je Haris uporedo sa Radom održavao vezu i sa izvesnom Eminom iz Bosne koja studira u Beogradu na Pravnom fakultetu.

Njih dvoje su skoro 2 godine u neobaveznoj vezi, ali Harisa to nije omelo da se viđa sa Radom, pa čak i da pre nekoliko meseci pređe da živi u njen stan na Vračaru.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

"Haris je sa Eminom oko 2 godine, ali joj je objasnio da ne treba da se eksponiraju zbog njegove pevačke karijere. Njegovi najdraži drugari znaju za nju, kao i Harisova porodica. Emina je baš zaljubljena u Harisa i nju ne zanima da se javno pojavljuje sa njim, što njemu i te kako odgovara. Kada je započeo vezu sa Radom, a mediji počeli da pišu o njihovoj romansi, Haris se Emini pravdao da to nije istina i da je dobro što ga povezuju sa Radom, jer sa njom ima duet. Čak i kad je iz novina saznala da Haris živi kod Rade, slagao ju je da živi sa jednim drugom i njegovom devojkom kada je u Beogradu, te da je zbog toga ne vodi u taj stan. A pošro Emina iznajmljuje stan sa cimerkom, Haris je često tokom boravka u Beogradu spavao i kod Emine", priča izvor blizak Harisu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track