PALA MADAM: Sorajina drugarica uhapšena zbog prostitucije
Foto: Damir Dervisagic

Češljanje u Crnoj Gori

PALA MADAM: Sorajina drugarica uhapšena zbog prostitucije

Stars -
Željka Rolović, s kojom je Vučelićeva često viđana u noćnom provodu, sumnjiči se da je ugovarala pružanje seksualnih usluga u hotelima, stanovima i na jahtama

Željka Rolović (37), bliska prijateljica starlete Soraje Vučelić (29), uhapšena je juče u Kotoru zbog sumnje da je organizator najvećeg lanca prostitucije na Crnogorskom primorju.Atraktivnoj plavuši stavljene su lisice u prepodnevnim satima u okviru policijske akcije „Lutka“. Sorajina drugarica se sumnjiči da je ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u luksuznim hotelima, privatnim smeštajima, na jahtama i drugim atraktivnim lokacijama. Protiv Željke je podignuta krivična prijava, a kako prenose crnogorski mediji, očekuje se hapšenje više osoba koje su bile viđene u njenom društvu. Zbog toga su njene drugarice, pa i Soraja sada u panici.Dugogodišnje prijateljstvo- Soraja i Željka su dugogodišnje drugarice. One se poznaju još iz vremena dok je starleta živela u Baru, pre nego što se preselila u Beograd u želji da postane poznata. Njih su upoznali zajednički prijatelji, a kasnije su počele i da se druže. Već godinama su veoma bliske. Željka redovno dolazi kod Vučelićeve u Beograd, gde sa ćerkom boravi kod nje u stanu. Preko dana se mogu videti u šopingu, a uveče u provodu u noćnim klubovima, gde u većem društvu ispijaju skupocena pića. Obe se hvale na društvenim mrežama fotografijama sa letovanja na egzotičnim destinacijama, na koja su uvek išle zajedno - otkriva naš izvor.Ima ćerkuInače, Rolovićeva ima ćerku Leu, koju je dobila u braku koji je okončan pre nekoliko godina. Njen bivši muž živi u Moskvi, gde ga Željka posećuje s ćerkom. I Soraja je nekoliko puta išla sa njih dve u Rusiju. Inače, Željka, baš kao i njena drugarica, voli putovanja, kao i život na visokoj nozi. Ona skoro svakodnevno na Fejsbuk postavlja fotografije iz skupih restorana, kako vozi besne automobile, troši novac i kupuje firmiranu garderobu.U toku jučerašnjeg dana pozvali smo Soraju, koja se nalazi u Crnoj Gori.- Nemam komentar - kratko i jasno je rekla Vučelićeva.Okrenuli smo i Željkin broj telefona, ali nam je neko uporno odbijao pozive.

Uprava policijePODVODILA MLAĐE ŽENSKE OSOBEUprava policije Kotor potvrdila je za crnogorske medije da je privedena Željka Rolović zbog sumnje da je organizovala lanac prostitucije.- Ona je u te svrhe, kako se sumnja, koristila više mlađih ženskih osoba - saopštila je Uprava policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track