PANIKA: Seka Aleksić poludela zbog krađe slike njenog sina
Foto: Printscreen

Pevačicu nasamario prijatelj

PANIKA: Seka Aleksić poludela zbog krađe slike njenog sina

Stars -

Aleksićeva pobesnela kad je ugledala fotku svoje bebe u medijima, koju je neko iz njenog okruženja poslao novinarima

Seka Aleksić odlepila je zbog krađe fotografije svog jednomesečnog sina Jakova.Kako Kurir saznaje, neko od pevačicinih bliskih prijatelja zloupotrebio je njeno poverenje i detetove slike dao u javnost. Fotka malog Jakova za samo nekoliko minuta postala je hit na internetu.

- Aleksićeva je pobesnela kad je videla Jakova na svim srpskim portalima. Nije se toliko iznervirala zato što je otkriveno bebino lice, nego ju je pogodilo što ju je prevario neko od njenih prijatelja. Kao i svaka majka, i ona je ljudima koje poznaje slala slike bebe, a neko od njih ih je prosledio medijima - priča naš izvor i nastavlja:

- Seka će ovaj incident razjasniti do kraja i naći će tog ko ju je iskoristio. Ona smatra da nije fer da slike njenog sina budu dostupne svima bez njenog znanja. Ni ona ih nije objavila na društvenim mrežama, koje redovno koristi. Seka postavlja samo bebine ruke i stopala na Instagram i Fejsbuk, ali lice do sada nije objavila - kaže naš izvor.

Kad je folk zvezda planula, njen suprug Veljko je bio pored nje i smirivao je.Pozvali smo Seku, ali nam se nije javljala.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track