PAO JOŠ JEDAN ORLIĆ: Ružica Veljković smuvala zlatnog Rajkovića!

Tekma se nastavlja

PAO JOŠ JEDAN ORLIĆ: Ružica Veljković smuvala zlatnog Rajkovića!

Stars -
Pao i kapiten: Veljkovićeva viđena kako se ljubi s predragom u jednom poznatom restoranu na Dedinju, a potom kako zajedno odlaze u nepoznatom pravcu

Ružica Veljković krenula je stopama bivših cimerki Nataše Šavije i Tijane Ajfon, koje su se nameračile na fudbalere mlade reprezentacije - šampione sveta, pa je smuvala najpopularnijeg zlatnog „orlića“ Predraga Rajkovića.Kako Kurir saznaje, bivša učesnica „Parova“ pre nedelju i po dana viđena je kako se ljubi s golmanom Crvene zvezde u jednom restoranu na Dedinju, odakle je zajedno s njim otišla u nepoznatom pravcu. Prema rečima našeg izvora, Rajković je nakon Ružičinog izlaska iz rijalitija saznao njen broj telefona, pa ju je prvo muvao preko poruka, a onda je pozvao i na piće da se upoznaju.Nije znala ko je- Peđi se svidela Ružica i rešio je da je startuje, pa šta bude! Kad joj se predstavio, Veljkovićeva nije znala ko je on sve dok joj sam nije objasnio da je „orlić“ i da je trenutno veoma popularan. Odmah je pala na to i prihvatila njegov poziv za izlazak. Satima su sedeli u restoranu i jedno drugo ispitivali o privatnim stvarima. Nakon što mu je rekla da je napravila pauzu sa Filipom, zlatni „orlić“ ju je odmah poljubio - otkriva bliska Ružičina prijateljica, kojoj se ona hvalila.Iako se Veljkovićeva pre nekoliko dana pomirila s bivšim dečkom Filipom Đukićem, navodno je nastavila da se dopisuje i viđa s mladim golmanom.- Bivša „modelsica“ očarana je Rajkovićem. To što se pomirila s Filipom ništa ne znači, jer ona nije nešto naročito zagrejana za njega - završava naš izvor.Pozvali smo Ružicu, koja je u početku negirala svoj odnos s „orlićem“, a potom se odala da se viđala s njim.

Poznaju se- Ne zanimaju me „orlići“, to pitajte Šaviju - rekla je u prvi mah, ali kad je čula s koliko detalja raspolažemo, popustila je:- Dobro, poznajem malog Rajkovića, ali odnos koji imam s njim je samo moja stvar. Ne hvalim se kao ostale s kim se viđam i družim - rekla je Ružica.Za razliku od nje, Predrag je bio čvrst u negiranju.- Odakle vam to? Nisam bio sa njom uopšte. Tek sam došao iz Rusije - pomalo nespretno je izgovorio „orlić“. Eto, Zvezdaši bolje prolaze od Partizanovaca kod poznatih devojaka, pa je posle afera Vukašina Jovanovića s Natašom Šavijom i Tijanom Ajfon i njegov kolega Predrag skinuo starletu.

Suparnice... Nataša Šavija i Tijana Ajfon
Suparnice... Nataša Šavija i Tijana Ajfon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track