PAPARACO: Ana i Rasta puše gde stignu!
Foto: Damir Dervišagić

Baš ih briga za propise

PAPARACO: Ana i Rasta puše gde stignu!

Stars -

Novopečeni supružnici zapalili cigaretu na trajektu, odmah pored oznake „Zabranjeno pušenje“

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta baš ne mogu bez nikotina! Novopečeni supružnici puše gde stignu, pa i tamo gde je to zabranjeno!Paparaco Kurira uhvatio ih je na trajektu na Crnogorskom primorju kako uživaju u duvanu, i to tik pored oznake „Zabranjeno pušenje“. Ili su toliko zaljubljeni da gledaju samo jedno u drugo, ili su toliko bezobrazni, pa se ne obaziru na zabrane.

Dok su čekali da pređu s jedne obale na drugu, na trajektu su zapalili cigaretu, a opuške su bacili kroz prozor. Za razliku od Raste, Ana je bila pristojnija, pa je pepeo, umesto kroz prozor, tresla u pepeljaru. Iako je u drugom stanju, pevačica se očigledno nije odrekla poroka.

ZavisnikRASTA NE MOŽE BEZ DŽOINTARasta na Instagramu svakodnevno kači slike džointa, rizli, mrvalica, čak snimke kako rola travu. Torta za 24. rođendan mu je bila u obliku lista marihuane, a nedavno se pohvalio i mrvalicom „luj viton“, koju je dobio od druga. Jedan od njegovih prvih hitova je pesma „Legalizuj“, u kojoj moli druga predsednika da legalizuje travu.K. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track