PAPARACO: Ceca ima novo dupe!
Foto: Damir Dervišagić

Ražnatovićeva kao Kim Kardašijan

PAPARACO: Ceca ima novo dupe!

Stars -

Pevačica je na tivatskom aerodromu šokirala putnike, koji su se pitali da li je ugradila silikone u zadnjicu ili je taj efekat postigla vežbanjem

Ceca Ražnatović ima novo dupe, na kojem bi joj pozavidela i Kim Kardašijan! Poznata pevačica je u nedelju veče stigla na Crnogorsko primorje i premijerno predstavila zadnjicu, kojom je šokirala putnike na tivatskom aerodromu.Mnogi su se pitali da li je srpska majka ugradila silikone u guzu ili je taj efekat postigla vežbanjem, nekim umecima, ili se pak ugojila.Ljubomorne ženeIpak, najviše je bilo onih koji veruju da je Ceca izdvojila 6.000 evra da bi joj estetski hirurg oblikovao zadnjicu akva-filerima, koje ima i starleta Kim Kardašijan, ali i njena srpska koleginica Tamara Đurić.- Vau, vidi Cecu, ima guzu kao Kim, baš je seksi - dobacio je jedan mladić dok je folk zvezda prolazila pored njega, zbog čega je njegovu devojku spopao napad ljubomore:- Zadnjica joj ne izgleda prirodno!

Opčinjeni fanovi

Bilo kako bilo, Ceca je izazvala veliku pažnju svojom pozamašnom pozadinom. Mnogi turisti su prilazili da se fotografišu, a neki su želeli samo da budu u njenoj blizini. Opčinjenost pevačicom pokazali su i na njenom nastupu uveče u jednoj diskoteci, gde je Ceca napravila darmar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja