(PAPARACO) GEORGIEV VIŠE NE KRIJE MILICU: Vlado izveo trudnu devojku u provod!
Foto: Dragan Kadić

Ekskluzivni paparaco

(PAPARACO) GEORGIEV VIŠE NE KRIJE MILICU: Vlado izveo trudnu devojku u provod!

Stars -

Pevač i Samardžija došli na predstavu „Pismo ili glava“, nakon čega su se na piću zadržali do ponoći, a onda ih je vozač odvezao kući

Vlado Georgiev i njegova trudna devojka Milica Samardžija do sada su izbegavali zajedničko pojavljivanje u javnosti, ali u petak veče pop pevač je svoju izabranicu izveo u grad, što nije moglo da promakne paparacu Kurira.Njih dvoje su došli u Dorćol plac, gde se te večeri igrala predstava „Pismo ili glava“. Budući roditelji su stigli oko 20 sati i zadržali se do ponoći. Odlično raspoloženGeorgiev je bio dobro raspoložen i nije skidao osmeh s lica, a i održao je obećanje da do koncerta na Tašu 25. juna neće piti pivo. On je naručio čašu vina, a njegova draga vodu. Ono što je svima bilo i te kako zanimljivo jeste to da Vlado nije upravljao svojim vozilom, već je unajmio vozača.

Inače, kantautor od prošlog leta uživa u vezi sa 14 godina mlađom manekenkom iz Užica. Milicu je upoznao 2013, na kastingu za svoj spot za pesmu „Iskreno“, ali ljubav se rodila kasnije.NeženjaSamardžija je u petom mesecu, a u Dorćol placu je prvi put ponosno pokazala trudnički stomak. Buduća majka i dalje ima dobru liniju, pa je prošetala vitke noge u mini-haljini.

Inače, Barba i dalje tvrdi da se neće ženiti, i pored toga što će uskoro prvi put postati tata. On je nedavno istakao da je papir nebitan, važno je da on bude dobar tata.- Zadržaću titulu najvećeg neženje. Spremam se i radujem što ću postati otac. Mislim da je to trebalo da uradim mnogo ranije, ali dobro, šta je - tu je. Ne plašim se roditeljstva. Ne bih voleo da imam onu razmaženu decu što vrište u restoranima. Ali mislim da je to do roditelja. Ako u domu vladaju harmonija i mir, i deca će takva biti - rekao je Georgiev, koji je objasnio da još ne znaju pol deteta, ali da mu je to nije važno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track