PAPARACO: Jelo, aj svrati kod mene na ručak
Foto: Marina Lopičić

Ana ugostila Jelenu Janković i njenu mamu

PAPARACO: Jelo, aj svrati kod mene na ručak

Stars -

Bekuta se u petak u svom domu družila sa Snežanom Janković i njenom ćerkom, a pridružio im se Mrkonjić. Ali pevačica nije spremala hranu, već je poručila ketering

Pevačica Ana Bekuta imala je prošle nedelje specijalne goste na ručku. Bile su to teniserka Jelena Janković i njena mama Snežana, a paparaco Kurira zabeležio je njihov dolazak u Anin dom.

Jankovićke stižu
Jankovićke stižu

U petak, 25. novembra, u popodnevnim satima, taman u vreme ručka, crveni „suzuki svift“ ušao je u dvorište zgrade u kojoj živi Ana Bekuta. Folkerka je samo nekoliko minuta pre toga izašla na terasu s mobilnim telefonom u rukama.- Na pravom ste mestu. Samo još malo napred i skreneš levo - pričala je Ana, a kad je završila razgovor, vratila se u stan.

Dočekuje ih Bekutin prijatelj
Dočekuje ih Bekutin prijatelj

Za volanom crvenog „suzukija“ bila je Snežana Janković, dok je njena ćerka, druga teniserka Srbije Jelena Janković sedela na mestu suvozača. Kad su se približile Aninoj zgradi, prišao im je visok momak.- Dobar dan. Parkirajte se u garaži, otvorio sam vrata. Ana vas čeka, uskoro će doći i Mrka - rekao im je on.

Snežana i Jelena Janković
Snežana i Jelena Janković

Kako smo saznali, Ana Bekuta nije spremala ručak, već je poručila hranu. Pola sata pre dolaska gostiju na njenu adresu stigao je ketering, a bilo je svega: kanapea, mešanog mesa, raznih sireva i salata. Milutin Mrkonjić je malo kasnio na ručak, ali je ipak stigao dok su gošće još uvek bile kod Ane. Zvali smo pevačicu kako bismo saznali otkad traje ovo prijateljstvo s Jankovićima i da li je taj ručak imao neki specijalan povod, ali Bekuta nam nije odgovarala na pozive.Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track