PAPARACO: Jovana od ljubavi ludi kad je Lane ljubi
Foto: Dragan Kadić

Zaljubljeni isto kao prvog dana

PAPARACO: Jovana od ljubavi ludi kad je Lane ljubi

Stars -
Emocije su uvek u modi voditeljku i pevača Kurir uslikao dok su razmenjivali nežnosti na večeri, posle koje su otputovali u Grčku

Željko Joksimović i njegova supruga Jovana zaljubljeni su kao prvog dana, a tu veliku ljubav ovekovečio je Kurirov paparaco.Naime, naš foto-reporter uslikao je voditeljku i pevača na večeri u restoranu jednog hotela nakon uspešne promocije Joksimovićevog novog albuma i ulovio njihov puljubac.Ponela ih atmosferaPoneseni dobrom atmosferom, Željko i Jovana su dali sebi oduška, pa se nisu libili da pred svima pokažu koliko se vole, ali i da je njihova ljubav podjednako jaka kao i pre sedam godina, kad su otpočeli vezu. Par je odlučio da se opusti i nešto pojede nakon oficijelnog dela predstavljanja CD, koji je pevač posle šest godina diskografske pauze objavio, a od juče je dostupan fanovima putem mobilne aplikacije. Voditeljka Jutarnjeg programa nije želela da priča o sebi na druženju s predstavnicima medija, već se usredsredila na suprugov posao.- Došla sam na podržim mog Željka i ne bih davala nikakve izjave - rekla nam je kratko Jovana.

Ona tokom večere nije skidala osmeh s lica, a i pevač je delovao veoma zadovoljno. Kada mu je u jednom trenutku među zube zapao komad hrane, Željko je brže bolje „popravio“ svoj osmeh i nakon toga su se opet zajedno smejali.Otišli na odmorJoksimovići su juče otputovali u Grčku na odmor, gde će ostati dve nedelje. Par je, kao što je Kurir već pisao, sa sobom poveo dve dadilje da brinu o njihovom sinu Kosti kako bi njih dvoje mogli u potpunosti da uživaju i da se relaksiraju. Po povratku iz Grčke, Željko ima nastup u Umagu, gde će pevati na otvaranju teniskog turnira ATP, a Jovana će ga pratiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track