PAPARACO! PRIJOVIĆKA POSTALA BRENINA SNAJKA: Venčali se Aleksandra i Filip?
Foto: Dragan Kadić

Skoro gotovo

PAPARACO! PRIJOVIĆKA POSTALA BRENINA SNAJKA: Venčali se Aleksandra i Filip?

Stars -

Stefan Živojinović se šokirao kada je video da je pevačica njegovog brata u telefonu memorisala kao „muž“.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su se venčali! Da su postali muž i žena, znaju samo njih dvoje, a nedavno je igrom slučaja to otkrio i Filipov brat Stefan.

Naime, pevačica je u svoj telefonski imenik Bobinog najstarijeg sina memorisala kao „muž“, a on nju kao „žena“, što je zabeležio paparaco Kurira. Na jedan javni događaj u Sarajevu folkerka nije došla s dečkom, a društvo su joj pravili Lepa Brena i Stefan.

Pevala na uvce

U jednom momentu, kada je vlasnica „Granda“ pevala pesmu „Ja nemam drugi dom“, Prija je pozvala Filipa telefonom i pevala mu. Pridružio joj se i dever, koji je bio iznenađen kada je ugledao kako je Prija Filipa upisala u imenik. Odmah su pale prozivke na snajkin račun!

Blizu, a tako deleko

- Muž, a?! Muž i žena mačka pečena! Pa čestitam, hvala što ste nam javili - našalio se Živojinović i snajki zapalio cigaretu, a folkerka se nadovezala:- Filip je moj muž, čisto da se zna! A ti, mali, bolje mi pomozi da mu otpevamo još jednu pesmu!

Tokom cele večeri novopečeni „bračni“ par je kuckao poruke i razmenjivao fotografije. Filip je bio miran i spokojan jer zna da mu ženu čuvaju maćeha i brat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track