PAPARACO: Snežana i Suzana sa ćerkama na Kopaoniku
Foto: Damir Dervišagić

Deco, volite li brzu vožnju?

PAPARACO: Snežana i Suzana sa ćerkama na Kopaoniku

Stars -

Voditeljka i kreatorka bodrile ćerke Lauru i Tifani da se opuste na ski-stazi

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Čim su dočekale Novu godinu, Snežana Dakić i Suzana Perić su sa ćerkama došle na Kopaonik, gde su se odavno odomaćile, budući da su svake zime redovne gošće na toj planini.

Umesto da izlaze i jure frajere, odlučile su da sve slobodno vreme posvete deci. Paparaco Kurira juče ujutru zatekao je Dakićku na ski-stazi sa ćerkom Laurom. Zamaskirana zimskom opremom i s kacigom, vešto se spuštala niz stazu ohrabrujući Lauru da se opusti:- Ajde, šta ti je sad?! Pa ti si odličan skijaš. Sledi me i nemoj da se plašiš. Pa prošle godine si skijala bolje od mene!

Ubrzo im se pridružila Suzana Perić s naslednicom Tifani. Pre nego što su se popele na žičaru, voditeljka i kreatorka su naglasile ćerkama da budu uz njih da se ne bi izgubile, s obzirom na to da je juče bilo više od 15.000 skijaša.

Snežana i Suzana bile su na skijama do kasnih popodnevnih sati, a kada se spustila magla, svaka je sa svojim detetom otišla u hotel. Uveče su zajedno izašle u salaš na tamburaše, gde su popile pokoje pićence i ubrzo otišle na spavanje.Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja