PAPARACO: Zorica Marković kupuje kod Kineza!
Foto: Kurir

Pevačica kao sav normalan svet

PAPARACO: Zorica Marković kupuje kod Kineza!

Stars -
NE RAZBACUJE SE: Folkerka u kineskoj prodavnici pazarila stolnjake i jastučiće za stolice koje ima u svom letnjikovcu i u bašti kafane čija je vlasnica

Zorica Marković poznata je po svojoj skromnosti, pa više ne bira gde ide u kupovinu. Paparaco Kurira za vikend je uslikao pevačicu kako pazari kod Kineza.Bukvalno je sat vremena pajala po robnoj kući dok nije pronašala odgovarajuće stvari. Pevačica je kupovala stolnjake i jastučiće za stolice za letnjikovac koji ima u svom dvorištu, ali i za baštu u kafani. Svaki je otvarala i merila dužinu i širinu, ali nešto nije bila zadovoljna izborom. Kada je prodavačica spazila da se folkerka nervira i da je napravila lom na polici sa materijalima, prišla joj je i ponudila joj pomoć. Ni Zorica nije umela da joj objasni šta zapravo želi, ali se na kraju ipak snašla.

Kupila i nakit

Nakon toga, Markovićeva je gledala žardinjere, ukrase za cveće i figure za travnjak. Međutim, od tih sitnica ništa nije kupila. Za kraj je ostavila štand s nakitom. Ona je isprobala brojne džidžabidže, koje obožava. Prvo je kačila minđuše, a potom je stavljala lančiće. To joj je, izgleda, bio omiljeni deo šopinga jer se tako načičkana fotografisala telefonom i slala slike prijateljicama, kojima je kupovala taj nakit.Na izlazu iz kineske robne kuće prišli smo Markovićevoj i rekli joj da smo je spazili čim je ušla u radnju. Ona je, za razliku od mnogih njenih koleginica, koje ne žele da se zna da kupuju u ovakvim lokalima, rekla da često koristi kineske stvari.- Nemam problem s tim što ste me uhvatili kod Kineza. Ja sam žena iz naroda! Kupujem za baštu kafane jastučiće. Stari su se pohabali, pa sam prinuđena da ih zamenim - kaže Zorica i dodaje:
Pomoć prodavačice... Zorica Marković
Pomoć prodavačice... Zorica Marković

Ušteda novca

- Maksimalno sam angažovana oko toga otkako je krenulo lepo vreme. Volim da mi je sve lepo i da se moji gosti osećaju prijatno i zadovoljno. Često pazarim po kineskim prodavnicama i nikada nisam bežala od toga. Zašto ne uštedeti novac ako već imamo priliku za to?! - rekla je Zorica za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja