PET GODINA OD LUISOVE SMRTI Supruga Silvana: Najbitnije je da nisam flipnula!
Foto: Story, Damir Dervišagić

Luisova supruga otvorila dušu

PET GODINA OD LUISOVE SMRTI Supruga Silvana: Najbitnije je da nisam flipnula!

Stars -

Na današnji dan 2011. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći život je izgubio Ljubiša Stojanović. Njegovo troje dece i žena prošli su kroz težak period

Na groblju Zbeg u Borči danas je održan petogodišnji pomen legendarnom muzičaru Ljubiši Stojanoviću Luisu, koji je 31. jula 2011. godine tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći. Silvana Stojanović, supruga nastradalog pevača, s kojim ima troje dece, Andreja (12), Sergeja (10) i Ela Mitu (8), otvorila je dušu za Kurir i otkrila šta su sve preživeli u poslednjih pet godina.

- Svake godine na današnji dan skupi se uži krug prijatelja i porodice i pričamo o Luisu, prisećamo se svih lepih trenutaka koje smo proveli s njim. Za ovih pet godina, otkad on nije sa nama, bilo je teških perioda, ali to je sada sve iza nas. Mnogo smo patili, a imali smo i egzistencijalnih problema - počinje priču Luisova Silvana.Kaže da je od Luisove tragične smrti morala da savlada dosta izazova i u većini slučajeva je uspela.- Kad bi me sad neko pitao kako sam, pravi odgovor bi bio sastavljeno. Pet godina je trebalo da stanemo na noge i da se skockamo. Sad držimo vrtić, pravili smo pauzu dve godine, a od prošle konačno opet radi. Polako se sastavljamo i sve dolazi na svoje. Najbitnije je da nisam flipnula na tom putu i da sam ostala zdrave pameti zbog naše dece. Pre mi je bilo smešno kad mi neko kaže da vreme leči sve. Zapravo, vreme vam daje mogućnost da se stabilizujete, ali vi nikad ne možete nekog da prežalite - priča Luisova žena i dodaje da je njen pokojni muž i dalje s njima i da deca svakodnevno pričaju o njemu:- Kad putujemo negde, stalno slušaju „Ludi letnji ples“. Taj CD mi se izlizao koliko vole tu pesmu. Kad god krenemo van Beograda, njemu se prvo javimo, ako to mogu tako da kažem. Obavezno odemo do groba i zapalimo sveću, to je naš mali ritual - kaže setno Silvana i ponosno ističe da se Luisovi naslednici muzički obrazuju i da je najstariji Andreja ujedno i najtalentovaniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja