PETAR STRUGAR OPET IMAO SUDAR: Džipom se u centru Beograda zabio u automobil!
Foto: Nemanja Pančić

Uništio prednji deo svog automobila

PETAR STRUGAR OPET IMAO SUDAR: Džipom se u centru Beograda zabio u automobil!

Stars -

Glumac Petar Strugar ponovo je imao incident nasred ulice, u samom centru Beograda. Svojim džipom udario je u auto sa stranim tablicama i gotovo uništio prednji deo svog auta.

Strugar je pre nekoliko dana, na Cvetnom trgu u Beogradu, udario u auto koji je išao ispred njega. On se bukvalno zabio u zadnji deo automobila koji je išao ispred, ali, na sreću, povređenih u ovom incidentu nije bilo.

"Strugar je rukama morao da vuče deo branika svog džipa da bi mogao nastavi da vozi jer se branik potpuno savio. Ljudi koji bili u drugom automobilu, neki mlađi par, parkirali su se malo dalje. Kasnije su svi zajedno potpisivali neke papire i razišli se. Izgleda da su se sve dogovorili oko štete i nisu ni zvali policiju. Auto u koji je Strugar udario bio je sa stranim tablicama, ali ne znam da li su i momak i devojka stranci ili naši", priča očevidac.

Kada smo pozvali glumca da nam ispriča šta se dogodilo na Cvetnom trgu, on je kratko rekao: "Ne zamarajte me glupostima"!

Da podsetimo, Petru Strugaru nije prvi put da ima prekršaje u saobraćaju. On ima kazne zbog saobraćajnih prekršaja koje je počinio u Beogradu u Valjevu. U Valjevu su pokrenuta dva postupka zbog saobraćajnih prekršaja, a njihov sud je uputio zamolnicu sudu u Beogradu da ga sasluša. To je i urađeno u jednom slučaju i predmet je vraćen sudu u Valjevu, dok ga u drugom postupku tek treba saslušati, pisali su beogradski mediji. Osim toga, glumac je dužan da plati dve kazne za dva saobraćajna prekršaja koje je počinio u Beogradu.

"On ima dva prekršajna naloga na po 5.000 dinara koji su u izvršnom postupku i mora da plati 10.000 dinara", rekao je za beogradske medije izvor iz suda pre oko mesec dana.

Strugar je već imao bliski susret s vlastima zbog optužbi da je pretukao taksistu Jovana Stanojevića, ali se tada nagodio sa Prvim osnovnim sudom da potpiše sporazum o priznanju. Naloženo mu je da u humanitarne svrhe uplati 70.000 dinara u sedam rata, jer taksista nije htio da prihvati iznos kao odštetu.

Blic/Danijel Rakočević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track