(VIDEO) PETRA JE NOVA ETA DŽEJMS: Ceo žiri se naježio! Superiorna si!
Foto: Printskrin

Pinkove zvezdice

(VIDEO) PETRA JE NOVA ETA DŽEJMS: Ceo žiri se naježio! Superiorna si!

Stars -

Večeras je na programu poslednja emisija prvog kola “Pinkovih zvezdica”.

Petra Blagojević otpevala je džez standard "At least" od Ete Džejms.

Dobila je svih pet glasova, žiri je bio potpuno oduševljen.

"Bravo", viknula je Jelena Tomašević već na početku interpretacije ove pesme, dok su ostali članovi žirija aplaudirali

"Tako je", oduševljena je bila Goca Tržan. "Ovde mi se sve naježilo", pokazala je Leontina na potiljak ostalim članovima žirija.

"Ovakvi nastupi i ovakvi pevači su razlog zašto sam ja stroga u ovom takmičenju i smatram da imam pravo da budem stroga", prokomentarisala je Goca, i skrenula pažnju ovoj takmičarki da se sledeći put manje šminka kada izlazi na scenu jer izgleda da ima mnogo više godina od 14.

"Ja ne znam kako da opišem tvoje pevanje, osim da smo se ježili od glave do pete i da si superiorna pevačica. Ovo je najbolji nastup ove sezoni koji sam čula", dodala je Goca.

"Toliko me je zapljusnula lepota tvog glasa i tvoje interpretacije da to ne mogu da opišem. Toliko sam uživala. Hvala ti što si došla u "Pinkove zvezdice" i što si nam priuštila da te slušamo, do superfinala sigurno", rekla je Jelena Tomašević.

"Uživao sam. Žao mi je što nije trajalo duže", rekao je Sergej i zamerio jedino takmičarki što nije bila u prikladnijoj garderobi uz ovu pesmu.

"Prigovor! Nemaš pojma sa modom. Kod vas u Podgoricu možda vole sa šljokicama...", odbranila je Leontina izgled takmičarke.

Sale je podržao Sergeja po pitanju stajlinga takmičarke.

Petra Blagojević - At last by PinkoveZvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja