PEVAČEVA BIVŠA SE SELI IZ SRBIJE: Sonja odvodi Lukasovu ćerku u Nemačku!
Foto: Damir Dervišagić

Ne želi da priča

PEVAČEVA BIVŠA SE SELI IZ SRBIJE: Sonja odvodi Lukasovu ćerku u Nemačku!

Stars -
Sonja je rekla da će se najverovatnije preseliti u Nemačku, gde joj žive roditelji jer je tamo opuštena, niko je ne ispituje i smatra da je najidealnije da tamo ode i odvede ćerku Viktoriju

Otkako je u javnosti odjeknula vest da se Aca Lukas razvodi od Sonje, pevač je samo potvrdio ove informacije, dok se njegova supruga nije oglašavala u medijima.Kako se saznaje, Sonja planira da se preseli u Nemačku, gde joj žive roditelji i da povede ćerku Viktoriju, koju ima iz braka s Lukasom.

"Sonja je već otišla u Diseldorf kako bi se sklonila od medijskog pritiska koji je nastao zbog razvoda. Ona za sada ne želi da se oglašava u javnosti, već joj je cilj da se ova prašina što pre slegne. Trenutno pravi planove za budućnost, ali i razmišlja gde će živeti sa ćerkama. Već je rekla kako će se najverovatnije preseliti u Nemačku, gde joj žive roditelji. Tamo je opuštena, niko je ne ispituje i smatra da je najidealnije da tamo ode i odvede ćerku Viktoriju. Još uvek nije obavestila Lukasa o planovima, tako da ćemo videti šta će od toga zaista da se desi", rekao je izvor blizak Sonji.

"Ona u Beogradu ima butik i ne planira da ga zatvori. Smatra da je najbolje da dolazi nekoliko puta mesečno kako bi proverila kako stvari funkcionišu, ali se ne bi zadržavala duže od dva-tri dana. Sonjin i Lukasov cilj sada jeste da mala Viktorija ne oseti da su joj roditelji razdvojeni, pa će zato zajedno donositi odluke o njenom vaspitanju", dodaje dobro obavešten izvor.

Sonja se nije javljala kako bi potvrdila saznanja, a ni Lukas ne želi da komentariše detalje razvoda, pa je pre dva dana samo potvrdio ovu vest, piše Alo.

"Istina je! Ne komentarišem dalje privatan život", rekao je za Lukas.

Podsetimo, u junu 2008. godine Lukas i Sonja su uplovili u emotivnu vezu, da bi samo godinu dana kasnije raskinuli. Posle nekoliko meseci pauze, par se pomirio i verio, a u aprilu 2010. godine stali su na ludi kamen. Naredne godine, 27. avgusta, Vuksanovići su dobili ćerku Viktoriju. Sonji je ovo bio drugi brak, iz prvog sa Željkom Šašićem ima ćerku Sofiju, dok je Aci ovo bio treći brak. Iz prvog braka ima dvoje dece, ćerku Miljanu i sina Lazara, a iz drugog braka ima sina Andriju.

Šopinguje po DiseldorfuSudeći po fotografijama koje postavlja na društvenu mrežu Instagram, Sonja kao da ne pati zbog razvoda s Lukasom. Ona je s drugaricom i ćerkom Viktorijom otputovala u Diseldorf, gde šopinguju i uživaju u druženju. Sonja je postavila fotke iz šopinga sa ćerkom, a iako su je mnogi pitali da li je istina da se razvodi, nije želela da komentariše. Iz njenih komentara moglo se zaključiti samo da joj Nemačka prija i da uživa s Viktorijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track