PEVAČICE KAO STRIPTIZETE: Novogodišnje veselje na DM sat
Foto: Damir Dervišagić

Tradicionalno

PEVAČICE KAO STRIPTIZETE: Novogodišnje veselje na DM sat

Stars -

Goci Tržan sevale gaćice, dok se Selma Bajrami namerno guzila i pokazivala zadnjicu

Dragana Mirković okupila je pola estrade u Požarevcu na snimanju novogodišnjeg programa TV DM Sat.

U restoranu se nije znalo da li više šljašti ukrašena jelka ili toalete pevačica, koje su svojim izazovnim ponašanjem podgrejale atmosferu. Po običaju, Goca Tržan bila je jedna od najbezobraznijih. Dok je davala intervju za televiziju, toliko se raspričala o prazničnim željama da nije obratila pažnju da joj sevaju gaćice. Umesto da prekrsti noge u kratkoj haljini, ona ih je širila i njen bež veš bio je na izvol‘te. Pevači su i te kako počastili oči dobrim prizorom dok je ona pričala o Raši, željama, nastupima...Na drugoj strani restorana Selma Bajrami se guzila na sve strane. U providnom kombinezonu pozirala je fotografima ističući svoju zadnjicu.Inače, domaćica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bjelić, kao i svake godine, kolege su na snimanju počastili raznovrsnom hranom, poslasticama i pićem.

EDITA MINISTARKA SE KRILA ISPOD KAPULJAČE

Edita Aradinović projurila je pored novinara spuštene glave. Ona je lice krila ispod kapuljače. S obzirom na to da je bila u opuštenoj garderobi, pevačica Ministarki nije želela takva da izađe u medijima već u svečanoj kombinaciji koju je pripremila za snimanje.

PEJOVIĆ DUVAO

Aco Pejović došao je prehlađen na snimanje. Folker nije ispuštao iz ruke maramicu, kojom je stalno brisao nos, osim dok je izvodio svoje pesme na sceni. Čak ni s kolegama nije mogao da komunicira koliko mu je bilo loše.

ROMANA CEPALA RAKIJU

Romana Panić se baš opustila, pa je natezala rakiju. Kad je posle večere Dejan Matić, s kojim ima duet, udario po vinu, i ona je naručila alkohol. Međutim, rakija joj izgleda nije baš najbolje legla, pa se mrštila i pravila grimase. Kasnije je od konobara tražila crnu kafu.

VESNA POKAZALA SREDNJI PRST

Vesna Zmijanac pored toga što je primala čestitke za rođenje unuke Ree, dobila je i komplimente da je najseksepilnija baka na estradi. Ali, reklo bi se, da joj je neko nešto dobacio što joj se nije svidelo, pa je pokazala srednji prst.

PAPARACO

Dragana Mirković uzela je profesionalni foto-aparat od fotografa i izigravala paparaca. Domaćica je išla po sali i slikala sve što joj se učinilo zanimljivim, pa je u jednom trenutku izjavila da joj je taj posao odlično legao. Možda bi se kao paparaco dobro snašla.Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track