Pinkova zvezda Ivan Kurtić za Kurir: Za jednu pesmu na svadbi uzmem i do 2.000 evra!
Foto: YTPS

Intervju, favorit takmičenja

Pinkova zvezda Ivan Kurtić za Kurir: Za jednu pesmu na svadbi uzmem i do 2.000 evra!

Stars -
Bila je u pitanju neka dvojka, više ne mogu da se setim koja je tačno pesma, znam samo da je bila od Šabana Šaulića. Posao mi je bolje krenuo zahvaljujući ovom takmičenju i sad više nastupam

Ivan Kurtić (32), već posle drugog nastupa u šouu „Pinkove zvezde“, po oceni žirija jedan je od favoriti za pobedu u tom takmičenju.Pevač iz Niša govori za Kurir o svojoj popularnosti, nastupima po svadbama i bratu Dušanu, koji je oduševio Srbiju pre dve godine u „Prvom glasu Srbije“.- Iznenađen sam reakcijama. Nakon pojavljivanja u „Pinkovim zvezdama“, posao mi je bolje krenuo i sad više nastupam.Stvara li ti pritisak to što te vide kao pobednika?- Pomalo. Sad svakim novim nastupom moram da se pokažem u što boljem svetlu.Kako si odabrao muziku za životni poziv?- Muziku sam zavoleo još kao dete. Imao sam 12 godina kad sam shvatio da želim da se bavim pevanjem. Prvo sam pevao za svoje drugare i ukućane, a onda sam počeo i da nastupam.Ko bolje peva - ti ili tvoj brat Dušan?- Obojica pevamo dobro, ne mogu da napravim poređenje. Dušan je i dalje popularan. Živi u Beogradu i nastupa s „pantersima“. Voleo bih da nešto snimimo zajedno.Na Fejsbuku ti piše da si student Muzičke akademije. Koliko ti je ostalo ispita do kraja?- Nisam studirao muziku. Ubacio sam to samo na profil iz šale. Nisam se školovao niti išao u muzičku školu. Ne znam ni note. Pokušavao sam da naučim da sviram klavijature. Pola godine sam se mučio, ali mi nije išlo od ruke. Poznajem samo osnovne tonove.Koji je najveći bakšiš koji si dobio?- Pevao sam u Beču, Parizu i skoro u celoj Italije. Jednom sam na svadbi dobio čak 2.000 evra za samo jednu pesmu. Bila je neka dvojku, više ne mogu da setim koja je tačno pesma, znam samo da je bila od Šabana Šaulić.Poznaješ li nekog od članova žirija?- Nisam ih poznavao ranije. Sad mi se ispunila želja da razgovaram s njima. Ceca mi je prišla nakon prvog pojavljivanja i rekla mi da odlično pevam. Posle prošlonedeljnog nastupa Miroslav je došao da mi čestita.

Oženjen, ima dvoje deceZAPOSTAVIO PORODICU ZBOG POSLAOženio si se mlad, a sa suprugom Aidom imaš sina Aleksu i ćerku Dijanu. Plašiš li se da će tvoja popularnost ugroziti vaš brak?- Supruga nije ljubomorna. Ne mislim da će moja popularnost ugroziti naš brak. Ipak, mnogo sam na putu i nemam više vremena toliko za svoju porodicu kao ranije.

http://www.youtube.com/watch?v=W-igvKvQglw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track