PINKOVA ZVEZDA IZAZVALA UDES: Pobegao sam iz bolnice na nastup, mladenci su preči od svega!
Foto: Printskrin

Žurio na svadbu

PINKOVA ZVEZDA IZAZVALA UDES: Pobegao sam iz bolnice na nastup, mladenci su preči od svega!

Stars -
Posle saobraćajke lekarima sam dozvolio samo da mi previju rane i rekao da moram da idem na nastup, priseća se Velibor

Pinkova zvezda Velibor Gačević, nakon stravičnog udesa koji je izazvao na putu ka Loznici, vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu, odakle je posle previjanja otišao na nastup, na koji je zapravo i krenuo pre saobraćajke.

"Imao sam za taj dan zakazanu svirku na svadbi i bio sam spreman da napravim dobru žurku. Vozio sam starim putem ka Loznici, put je bio klizav, a i ja sam vozio malo brže. Ne zato što sam kasnio na slavlje, već jednostavno da stignem što pre. U jednom trenutku, počeo sam da pretičem vozilo ispred sebe i tek tada sam video da mi automobil ide u susret. Nisam uspeo da ukočim, već smo se direktno sudarili. Bio sam svestan, ljudi oko mene su paničili, zvali policiju i Hitnu pomoć, koja me odmah odvezla u bolnicu. Utvrđena mi je fraktura kolena, ugruvanost i posekotine na levoj ruci. Dozvolio sam im samo da mi previju rane i rekao da moram da idem na nastup", priseća se Velibor.

"Lekari su nemo stajali. Mislili su da nisam pri čistoj svesti, tražili su dodatne analize, ali sam ja otišao da ispoštujem mladence. Čitavu noć sam imao jake bolove, ali sam pevao. Sa mnom je nastupala i Jadranka Barjaktarević, pa smo se menjali na sceni. Gazde nisu mogle da veruju da sam se pojavio", priseća se Gačević.

http://www.youtube.com/watch?v=h-fMM_5E7Ew

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track