Pinkova zvezda Marko Stolić: Pevao sam dok mi se tata borio za život

Strepeo za oca

Pinkova zvezda Marko Stolić: Pevao sam dok mi se tata borio za život

Stars -
Mislima uz roditelja: Porodica je pokušala da sakrije od mene da tata ima tumor bešike. Tek kad sam pitao da li on dolazi na snimanje emisije, majka mi je otkrila da baš na dan mog nastupa u takmičenju ide na tešku operaciju, otkriva Stolić

Učesnik takmičenja „Pinkove zvezde“ Marko Stolić (23) na dan snimanja drugog kruga saznao je da njegov otac Dragan ide na operaciju tumora bešike.Student Ekonomskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici koji će nastupiti u večerašnjoj epizodi kaže da je sve vreme mislima bio uz svog roditelja, koji se borio za život.Maler za malerom- Nekoliko dana pred snimanje nizao mi se maler za malerom. Imao sam nezgodu s kolima na putu, ali ono što me je najviše potreslo jeste saznanje da mi je otac bolestan. Ukućani su to krili od mene. Majka mi je otkrila da baš tog dana ide na tešku operaciju tek kad sam pitao da li tata dolazi na snimanje. Tešila me je da nije ništa strašno. Operacija je dobro prošla - kaže Marko za Kurir.Veliki pritisakMladi pevač otkriva da je ovo prvi njegov javni nastup na kome ga nije pratio otac.- Imao sam i veliki pritisak jer je trebalo opravdati onih pet stolica iz prethodnog kruga. Na snimanje sam došao umoran i malo promukao. Pesmu „Tako mi nedostaješ“ pevao sam ocu i mislio na njega. To je njegova omiljena pesma. Uprkos svim okolnostima, dao sam sve od sebe - iskren je Stolić.Nastupi u NemačkojMarko kaže da već uveliko radi, ali da se nada i da će još više napredovati u karijeri.- Imam mnogo nastupa. Posebno me vole u Nemačkoj, gde nastupam skoro svakog vikenda. Želeo bih da nakon takmičenja snimim i neku svoju pesmu, ali i da snimim duet s Harisom ili Cecom - zaključuje Stolić.Marko je rođen u selu Crkvena Vodica nedaleko od Prištine. Odrastao je u Smederevu, a pored pevanja u slobodno vreme igra košarku.

Ispao pred finaleSREĆU TRAŽIO I U „ZVEZDAMA GRANDA“Marko Stolić pre dve godine takmičio se u „Zvezdama Granda“. On je tada osvojio brojne simpatije, ali nije uspeo da se domogne finala. ispao je emisiju pred završnicu. Bolji od njega su bili Amar Gile Jašarspahić, koji je pobedio te godine, Slobodan Đurković, Miloš Brkić, Stefan Lukić i Nemanja Anđelović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track