PINKOVA ZVEZDA OTVORENO O OPERACIJI: Nakon što je ugradio silikone, desio se preokret!
Foto: Printscreen/facebook

Progovorio

PINKOVA ZVEZDA OTVORENO O OPERACIJI: Nakon što je ugradio silikone, desio se preokret!

Stars -
Informacija da je pevač rešio da ugradi silikone u grudi izazvala je ogromno interesovanje u domaćim medijima

Bivši učesnik muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", Aleksa Rabrenović, šokirao je domaću javnost kada je pre nekoliko dana otkrio da planira da ugradi silikone u bicepse.

Nakon što je operacija urađena, a slike njegovih novih grudi obišle medije, podigla se još veća prašina, pa je pevač rešio da se oglasi putem društvene mreže Facebook.

"S obzirom na to da sam tema dva dana u srpskim medijima prosto sam dužan da se i ovako oglasim. Smatram da u Srbiji ima jako loših i zavidnih ljudi! Shvatam da je Srbija konzervativna ali treba dati malo stila, nivoa, kulture! Susreo sam se ovih dana sa jako ružnim situacijama što kod prijatelja, što u društvenog okruženju, što na ulici. Cela ova situacija mi je pomogla da shvatim da oko mene ima more zlih, opakih, konzervativnih prijatelja! Stavio sam sve na test! Dobio sam razne screen shot-ove svih onih koji su mi malo pre toga napisali "jel sve ok" a potom pljuvali komentarisali i slično. To je Srbija, to su ljudi! Ne znam zašto bilo koga zanima šta ja radim sa sobom, šta radim na sebi? Moje telo moja stvar, zar ne? Mene nikada nije interesovalo niti sam se bavio tuđim problemima, željama, potrebama kao ni životom! Evo jedne informacije za sve konzervativce u našoj još konzervativnijoj zemlji", napisao je Aleksa na društvenoj mreži Facebook, a zatim dodao:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track