PISMO POMIRENJA: Ružica i Matora zakopale ratne sekire uz suze!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Ponovo drugarice

PISMO POMIRENJA: Ružica i Matora zakopale ratne sekire uz suze!

Stars -
Kako poslednjih dana nisu uopšte razgovarale, Jovana je Ružici napisala dirljivo pismo i pročitala ga pred svim ukućanima. Ona je priznala da je, dok je pisala, plakala jer joj je teško

Ružica Veljković i Jovana Tomić Matora pomirile su se sinoć u rijalitiju "Parovi". Najbolje drugarice nisu reč progovorile u poslednja tri dana jer se Ružica naljutila na Matoru.

Kako poslednjih dana nisu uopšte razgovarale, Jovana je Ružici napisala dirljivo pismo i pročitala ga pred svim ukućanima. Ona je priznala da je, dok je pisala, plakala jer joj je teško.

Matora je rekla da joj je Ružica jedini prijatelj u vili i da ne želi ni sa kim više da se druži. Najteže joj pada što u kući nema s kim da bude, dok Ružica "bleji" s Filipom po ceo dan. U pismu prepunom emocija Jovana je Ružici poručila da je voli takvu kakva jeste, da zna da je kriva ali da ne želi da je izgubi i biće uporna da se pomire i kada izađu iz rijalitija.

U prvi mah Ružica nije popustila jer "jedno pismo ne može da ispravi to što joj je Matora uradila". Ona je samo naglasila da za svađu nisu krive Mimi i Atina, već samo Matora.

"Ne želim da opraštam, bog će joj oprostiti... valjda. Mada moram da priznam da mi je, pre svađe, bila jedini pravi prijatelj ovde", kazala je Ružica, a Jovana se rasplakala.

Iako je bila odlučna u svojoj nameri da se ne pomiri s Jovanom, posle nagovora voditeljke i ostalih takmičara, Ružica je konačno popustila, prišla Jovani i zagrlila je kako bi se pomirile.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track