Prikaži najnovije vesti
Nova godina,  proslava, Beogradska zima, Plavi orkestar, novogodišnja noć, provo
Hit

PLAVI ORKESTAR ZA DOČEK: Da nam 2017. bude dobra!

Stars 18

Beograđane će zabavljati i Bajaga, Aca Lukas, Bijelo dugme, Kiki Lesendrić i Piloti, Tropiko bend...

Loša s Plavim orkestrom i Bajaga i Instruktori uvešće Beograđane u Novu godinu! Oni će nastupiti 31. decembra na centralnoj bini ispred Doma Narodne skupštine!

A da bi uvod u ludu novogodišnju noć bio spektakularan, veče ranije na istom mestu zapevaće Bijelo dugme i Aca Lukas! Ovi koncerti su među 86 programa koji će na različitim lokacijama u prestonici biti organizovani na novogodišnjoj manifestaciji Beogradska zima, koja će trajati od 15. decembra do 15. januara. Ove godine uveden je i program na Savskoj promenadi, a 29. decembra tu će nastupiti Kiki Lesendrić i Piloti i Tropiko bend.

Bajaga je rekao da mu je izuzetno drago što njegov bend svira u Beogradu, a Kiki je obećao dobar provod. Zbog bogatog sadržaja, očekuje se da Beograd bude centralno mesto za doček Nove godine u regionu. A zašto i ne bi kad će pored koncerata biti otvoren i Trg otvorenog srca od 1. decembra do 1. februara, gde će se nalaziti velika jelka, drvene kućice i zanatlije, a posetioci će moći da kupe igračke i hranu. Posle 37 godina otvoriće se i klizalište na Tašmajdanu, gde će svakodnevno nastupati i bendovi.

Sale i Jovana
NA DVA KRAJA SVETA

Sale iz Tropiko benda, koji će 29. decembra nastupiti pred Beograđanima, juče je proslavio pet godina braka s Jovanom. I to na dva kraja sveta! Pevač je u Americi na turneji, a žena mu je iz Beograda poslala tortu. 
- Mene moja draga iznenadila čak ovde - pohvalio se Sale.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir