POBEDA: Pejovićeva žena dobila životnu bitku!
Foto: Nebojša Mandić

Napustila intenzivnu negu

POBEDA: Pejovićeva žena dobila životnu bitku!

Stars -
Biljana je juče premeštena na odeljenje, bolje se oseća, počela je normalno da jede i da priča sa lekarima i porodicom

Supruga Ace Pejovića Biljana uspešno se oporavlja posle operacije aneurizme, koja je obavljena u utorak na sredu.Njeno zdravstveno stanje sad je stabilno, pa pevač, cela njegova porodica i prijatelji mogu da odahnu. Biljana je juče napustila šok-sobu i prebačena je na odeljenje. Počela je da komunicira i jede, a na licu joj se pojavio i osmeh jer je dobila najtežu životnu bitku. Ove navode potvrdio nam je i direktor Kliničkog centra prof. dr Miljko Ristić.

Stanje stabilno

- Stanje gospođe Pejović je stabilno. Biljana je napustila odeljenje intenzivne nege i prebačena je u sobu. Komunikativna je, a tokom dana je imala i obrok - rekao je doktor Ristić za Kurir.Kako dalje saznajemo, Biljanu su tokom jučerašnjeg dana posetili najuži članovi porodice, ali lekari naglašavaju da još uvek nisu preporučljive veće posete, kako zbog epidemije gripa tako i zbog činjenice da su joj odmor i mir preko potrebni.

Podrška

Podsetimo, Pejovićeva žena operisana je u utorak nakon što je na fakultetu gde je zaposlena izgubila svest usled pucanja aneurizme u mozgu. Operacija je trajala duže od pet sati, tokom kojih je Aca prolazio kroz agoniju. Sve vreme u bolnici tešile su ga njegove kolege Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Ana Bekuta, Brena, kao i drugi brojni prijatelji.(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track