POBEDILI SU: Bio je njen obožavalac, osvojio je pa brzo i izgubio. A onda je usledilo tajno venčanje
Foto: Printksin

Ljubavna priča

POBEDILI SU: Bio je njen obožavalac, osvojio je pa brzo i izgubio. A onda je usledilo tajno venčanje

Stars -

Jelena Tomašević jedna je od najboljih pop pevačica i najboljih vokala na našim prostorima.

Do poslovnih uspeha i popularnosti došla je isključivo svojim glasom, a privatni život čuva daleko od očiju javnosti.Ona je 2008. godine započela vezu sa veoma popularnim glumcem Ivanom Bosiljčićem i tada su važili za jedan od najlepših parova.

Ivan je nedavno otkrio i u kom trenutku se zaljubio u lepu pevačicu.

Naime, on je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio snimak sa Jeleninog nastupa na Beoviziji 2005. godine, kada se predstavila pesmom "Jutro".

"Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na televiziji. Pre 11 godina. Danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005. godine", napisao je popularni glumac.

Par je pokušavao da sakrije svoju vezu, ali su uhvaćeni u romantičnim šetnjama kada su boravili u crnogorskom letovalištu nadomak Budve, u Rafailovićima, a zatim su i zajedno otputovali u Tunis.

Ipak, nakon godinu dana veze, 2009. godine došlo je do raskida.

Iako se u to vreme šuškalo da više nisu zajedno, nezvanična potvrda bio je Ivanov prvi koncert u Domu sindikata, kada se pevačica nije pojavila.

"Jelenu ne treba očekivati. Inače, trudiću se da privatno i poslovno ne mešam", rekao je rada Bosiljčić i donekle potvrdio priče o raskidu.

Međutim, posle burnog perioda i rastanka od skoro godinu dana, pomirili su se i verili 21. juna u Londonu, a u tom trenutku čak ni njihovi najbliži nisu znali da se ponovo viđaju.

Jelena i Ivan izgovorili su sudbonosno “da” 28. avgusta 2011. godine na ceremoniji crkvenog venčanja održanog u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu.

Venčanju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i rodbina.

Na večnu ljubav zakleli su se u Gornjem Milanovcu, jer je Ivan iz Užica, a Jelena iz Kragujevca, te su se našli na pola puta.

Građansko venčanje i svadbeno veselje održano je 6. septembra.

Jelena, koja je dodala suprugovo prezime, požalila se da joj je to donelo muke sa potpisivanjem.

"Ja sam Tomašević Bosiljčić. I onda kad se potpisujem treba mi čitava večnost", rekla je tada Jelena.

Jelena i Ivan su već sledeće godine postali roditelji devojčice Nine, koja, prema pevačicinim rečima, poseduje talenat za muziku, i uopšte za scenu.

Oni jedno drugo savetuju kada je posao u pitanju i podržavaju se bezuslovno.

"Mnogo mi znači Ivanovo iskustvo na televiziji i u pozorištu. Često ga pitam za mišljenje i srećna sam što imam divnog čoveka koji me može iskreno posavetovati. Volim kada vodimo konstruktivne razgovore jer podržavamo jedno drugo", rekla je jednom prilikom Jelena.

Ivan je nedavno zbog poslovnih obaveza duži period boravio u Rusiji, ali Jelena nijednog trenutka nije posumnjala u svog supruga.

"Ne plašim se da će mi neka Ruskinja preoteti muža, jer su Srpkinje veće zavodnice. A ni on se ne boji što sam sama u Crnoj Gori", rekla je Jelena kada je letos imala nastup u Budvi.

Njih dvoje i dalje važe za idealan par, njihov odnos nije bio narušen skandalima kao što je to slučaj sa mnogim poznatim parovima, a nakon osam godina veze i pet godina braka, i dalje su jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja