NIJE BORA JEDINI: Evo ko je od ESTRADE sve bio u ĆORCI
Foto: D.Kadić, D. Dervišagić, Printscreen

Završili iza rešetki

NIJE BORA JEDINI: Evo ko je od ESTRADE sve bio u ĆORCI

Stars -

Osim Bore, i druge njegove kolege imaju zatvorsko iskustvo. Aca Lukas uhapšen je pre šest godina tokom „Sablje“ i osuđen na četiri meseca zatvora zbog neovlašćenog posedovanja pištolja.

U istoj akciji Ceca Ražnatović je osumnjičena da je kontaktirala sa članovima „zemunskog klana“ i zbog neprijavljenog arsenala oružja i sumnjivih poslova u vezi s preprodajom fudbalera Obilića. U pritvoru Centralnog zatvora provela je skoro tri meseca. Nekoliko godina kasnije osuđena je na osam meseci kućnog zatvora.

Sinan Sakić proveo je tri dana u švajcarskom zatvoru, bez prava na advokata i telefonski poziv, i to zato što nije imao radnu dozvolu. Sredinom osamdesetih, u jeku najveće slave, uhapšen je Zdravko Čolić na aerodromu u Ohridu kad mu je u džepu nađena poprilična svota deviza. Aco Pejović hapšen je u mladosti jer je ilegalno pokušao da uđe u Francusku.Zbog vožnje u pijanom stanju iza rešetaka našli su se Džej Ramadanovski, koji je pola detinjstva proveo u popravnom domu, Ana Nikolić i Danijela Vranić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track