PUNE TAJLANDSKU KASU: Srpske zvezde na odmor spiskale 100.000 evra!

IMA SE, MOŽE SE

PUNE TAJLANDSKU KASU: Srpske zvezde na odmor spiskale 100.000 evra!

Stars -
Ceca, Neda Ukraden, Dara Bubamara, Brena, Aca Lukas i drugi troše po nekoliko hiljada evra na odmor na egzotičnoj destinaciji
1 / 9

Pripadnici srpska estrade, uprkos tome što se danima pravdaju u Poreskoj upravi da malo zarađuju, ove godine su okupirali egzotični Tajland, a za to letovanje usred zime odvojili su i više hiljade evra.

Neće više na Ibicu... Nataša Bekvalac
Neće više na Ibicu... Nataša Bekvalac

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović

Miloš Biković
Miloš Biković

Saša Kovačević
Saša Kovačević

Nakon novogodišnjih praznika ovu luksuznu destinaciju posetile su najpoznatije srpske zvezde, koje su oduševljene tamošnjim plažama, tropskom klimom i kulturom. Među prvima su bili Lepa Brena i Aca Lukas s porodicama. Oni su proveli dve nedelje u jednoj iznajmljenoj vili, pa su, preplanuli od sunca, izjavljivali da im je to najbolji odmor do sada.

Čak je i Svetlana Ceca Ražnatović spojila lepo i korisno, pa je pre dva dana bez dece pobegla od gradske gužve na tajlandsko ostrvo Koh Samui. Ona će tamo provesti dve nedelje - prvo će se odmarati, a onda će joj se pridružiti saradnici jer će snimiti spot.

Aca Lukas sa porodicom
Aca Lukas sa porodicom

Neda Ukraden
Neda Ukraden

I Neda Ukraden je odabrala Tajland za odmor, i sasvim slučajno isti hotel kao i Dara Bubamara. Ne da su samo u istom kompleksu već su dobile sobu do sobe! Njih dve se sjajno provode na Puketu. Pevačice su se srele u restoranu tokom ručka i obe su bile zaprepašćene kad su se ugledale. Iako je Neda došla s prijateljicom, a Dara s porodicom, one zajedno obilaze plaže i izlaze na večere.

Dara Bubamara
Dara Bubamara

Lepa Brena
Lepa Brena

Pored njih, pre nedelju dana na Tajland je otputovao i Saša Kovačević s bratom Radetom i devojkom Jovanom. S obzirom na to da braća svake godine zajedno posećuju svoju omiljenu destinaciju, oni su tamo već postali kao domaći. I Nataša Bekvalac je s kumom otišla na Tajland, a pre nje na istom mestu se odmarao i Miloš Biković u društvu Ivana Mihailovića.

Ivan Mihailović
Ivan Mihailović

Posle Dubaija, u koji su mahom odlazile, srpske poznate ličnosti otkrile su novu idealnu destinaciju da provedu odmor i sakriju se od paparaca.

SPISKALI UKUPNO 100.000 EVRA

Pevači skoro svakodnevno su posećivali Poresku upravu i inspektorima se pravdali kako su im zarade male, za luksuzan odmor se ima novca - i to u proseku oko 4.000 evra po aranžmanu. Svi zajedno u poslednih mesec dana u Tajlandu su spiskali oko 100.000 evra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track