PONUDA KLADIONICA: Stanija se udaje za princa Harija!
Foto: Aleksandar Jovanović, Profimedia

Poznata starleta uskoro pred oltarom

PONUDA KLADIONICA: Stanija se udaje za princa Harija!

Stars -
Dobrojevićeva jedva čeka da u martu u Srbiju dođe prestolonaslednik Čarls da bi povećala šansu da je njegov sin odvede pred oltar Kladioničari joj za to daju kvotu 500

Stanija Dobrojević ima šansu da se uda za princa Harija! Barem tako veruju kladionice, koje su ponudile kvotu 500 da će srpska starleta postati snajka britanske kraljice Elizabete!Ako Stanija uspe da odvede princa pred oltar, kladioničar na uložen jedan evro može da zaradi 500! Međutim, starleta ima ozbiljnu konkurenciju jer mnogo manju kvote imaju bivše devojke kraljevskog nasledika - Čelsi Dejvi (6.50) i Kresida Bonas (7.0), čak i Harijeva svastika Pipa Midlton (50), kao i srpska teniserka Ana Ivanović (50). Uprkos tome, Stanija je ubeđena da će postati princeza!Bili bi dobar par- Ne plašim se konkurencije! Poručujem svim kladioničarima da ulože pare na mene - kaže Dobrojevićeva, koja se raduje poseti Beogradu Harijevog oca, britanskog prestolonaslednika princa Čarlsa, koji će u našu zemlju doći posle skoro 40 godina.Mnogi će se složili da bi Stanija i Hari bili skladan bračni par, uzimajući u obzir njihov razvratni način života, dok je sasvim izvesno da kraljica Elizabeta ne bi bila oduševljena činjenicom da novi član porodice bude starleta i nekadašnja Plejbojeva zečica.

Nataša: Ja se ne bih kladila na sebe jer se kod mene nikad ne zna. To predlažem i kladioničarima
Nataša: Ja se ne bih kladila na sebe jer se kod mene nikad ne zna. To predlažem i kladioničarima

Pored Stanije, u listu nesvakidašnjih ponuda upisala se i Nataša Bekvalac. Novosadskoj barbiki kladioničari predviđaju u kojoj će godini dobiti drugo dete s mužem Ljubom Jovanovićem - za ovu godinu kvota je 2,20, za narednu 3,30, a za 2018. kvota je 5,00. Za razliku od Stanije, Bekvalčeva s osmehom kaže da se na nju nikad ne treba kladiti.

Ko će pre da dobije dete...  Milica Todorović ili Nataša Bekvalac
Ko će pre da dobije dete... Milica Todorović ili Nataša Bekvalac

Svadba Milice i Miloša- Ja se ne bih kladila na sebe jer se kod mene nikad ne zna. To predlažem i kladioničarima - izjavila je Nataša.I Milica Todorović je na tiketu! „Zvezda Granda“ ima najveću šansu da se ove godine uda za dečka Miloša Paunovića (1,80) i da dobije dete (2,0), a kvota za sledeću godinu je 2,50.

HIT Nije tu samo zbog tenisa NOVAK ĐOKOVIĆ ĆE DRUGOG SINA NAZVATI NEMANJAU tiketu su i potencijalna imena za drugo dete Novaka Ðokovića. Najizvesnije je da će Jelena i Nole drugog naslednika nazvati Nemanja (3,50) i Marko (5), a najveća kvota je na imena Boris i Dragoljub (40) i Višeslav i Damir (50). Ako dobiju devojčicu, verovatno će je nazvati Katarina (4,50) i Elizabeta (6), a najmanju kvotu ima Vladislava (25).Najbolji teniser sveta Novak Ðoković u trci je s kolegom Jankom Tipsarevićem ko će od njih dvojice pre dobiti drugo dete. Iako mnogi s nestrpljenjem očekuju da se Novak po drugi put ostvari u ulozi roditelja, sudeći prema kvotama, veće šanse ima Tipsa. Naime, kvota da će se Janko ponovo ostvariti kao otac iznosi 1,60, dok je za Novaka 2,0.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja