POPLAVA ALKOHOLA: Avu pijanu izneli sa splava!
Foto: Damir Dervišagić

Pozlilo joj od šampanjca

POPLAVA ALKOHOLA: Avu pijanu izneli sa splava!

Stars -

U želji da nazdravi s prijateljima koji su iz Hrvatske došli u Beograd zbog provoda, starleta je popila dve čaše vina od kojih nije mogla da stoji na nogama

Ava Karabatić definitivno više nikada neće okusiti alkohol, pošto joj je u subotu uveče toliko pozlilo od dve čaše šampanjca da je njen prijatelj iz Hrvatske morao da je iznese sa splava!

Voditeljka je u društvu modela Mateja Cvitanovića i još nekoliko drugarica oko jedan sat iza ponoći stigla na splav „River“. Mada je Ava poznata kao zakleti antialkoholičar, preksinoć je rešila da napravi presedan i nazdravi uz šampanjac s prijateljima koji su samo zbog nje došli u Beograd. Posle samo dve čaše Karabatićevoj je počelo da se vrti u glavi, pa je zamolila druga da joj pomogne da izađe napolje na svež vazduh. On je to bukvalno shvatio, pa ju je naočigled ostalih gostiju podigao i izneo sa splava.- Pusti me dole, molim te, misliće ljudi da sam stvarno pijana. Samo mi se malo zavrtelo u glavi od šampanjca. Neću više nikada piti, nije ovo za mene. Ne podnosim alkohol, ne prija mi uopšte, ali eto, večeras sam htela da nazdravim sa društvom i ovako se završilo - pravdala se Karabatićeva paparacu Kurira.

Posle petnaestak minuta na vazduhu bilo joj je malo bolje, pa se vratila na splav i nastavila da đuska, a šampanjac je zamenila kiselom vodom.I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track