POPULARAN: Rastu bez Ane ribe spopale!
Foto: Damir Dervišagić

Muž Ane Nikolić neodoljiv

POPULARAN: Rastu bez Ane ribe spopale!

Stars -

Kad je nekoliko devojaka videlo da Stefan nije u društvu poznate pevačice, odmah su navalile da ga ljube i fotografišu se s njim

Reper Stefan Đurić Rasta leto 2016. nikad neće zaboraviti. Krajem jula stao je na ludi kamen s pevačicom Anom Nikolić, a nakon toga je krenuo na letnju turneju, koja je rasprodata u svim gradovima. Njegova popularnost preko noći je skočila, pa ga obožavateljke saleću gde god se pojavi.

U to smo se uverili pre dva dana u Herceg Novom. Rasta je uveče imao nastup u jednom klubu, a dan je rešio da iskoristi za obilazak gradskih restorana. Taman je poručio ručak kad su ga prepoznale devojke koje su prolazile šetalištem.- Jao, eno ga Rasta! Baš je sladak! Ajde da mu priđemo - kikotale su se obožavateljke i odmah došle do reperovog stola. Prišle su mu s leđa i zamolile ga da se slikaju s njim. Kompozitor je odmah ustao, zahvalio im i pozvao ih na koncert. Devojke su otišle presrećne. I onda, samo što je seo, naišla je druga grupa zgodnih cica i scena se ponovila, a ručak se hladio.

Ali Rasta je bio zadovoljan i fotkanjem i uslugom, pa je konobara počastio sa 10 evrića. Uveče smo otišli na njegov nastup, na kom smo se uverili da Đurića vole i momci i devojke, ali i deca koja su đuskala uz njegove hitove sa svojim roditeljima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track