POSLE 10 GODINA: Saša Popović ukida Zvezde Granda, evo i zašto
Foto: Dragan Kadić

Došao na novu ideju

POSLE 10 GODINA: Saša Popović ukida Zvezde Granda, evo i zašto

Stars -

Direktor “Grand“ produkcije Saša Popović odlučio je da ukine najgledaniji projekat “Zvezde Granda“, jer je došao na novu ideju.

Saša je odlučio da od septembra ne emituju pomenutu muzičku emisiju, već novi projekat u kom će se takođe takmičiti mladi talenti.

"Više od deset godina traju “Zvezde Granda“ i svakako da je to najuspešniji projekat na našim prostorima. Saša Popović je neko ko i kada spava smišlja nove ideje i šta bi mogao da radi, pa je tako odlučio da ukine “Zvezde Granda“. Od septembra će biti potpuno nova emisija, imaće drugi naziv i do sada neviđen format. Žiri, koji je sada u muzičkom takmičenju, ostaje i u sledećem projektu, ali će dobiti pojačanje. Biće novi studio, novi koncept, sve dosta drugačije. Svi se nadaju da će ovo biti projekat koji će pomeriti granice. Mnogo više ljudi je i uključeno u realizaciju nove emisije”, priča izvor blizak Popoviću.

Nedavno je i sam direktor na TV “Granda“ potvrdio ova saznanja kada je rekao da će od septembra svi gledati novi muzički šou.

“Znam tačno kako će u budućnosti izgledati takmičenje za “Zvezde Granda“. Biće nešto potpuno novo. Mislim da gledaoci to ne očekuju. Potpuno novi format koji nikada niko u svetu nije video i koji nemaju ni Amerikanci, ni Britanci, ni bilo ko drugi. Sledeća sezona će biti najzanimljivija dosad i za takmičare i za publiku, a pogotovo za žiri koji će sigurno uživati”, izjavio je Saša.

Inače, Popović je istakao da će finale poslednje sezone “Zvezda Granda“ biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji.

Foto Kurir
Foto Kurir

"U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Ne mogu ništa stoprocentno potvrditi, jer još nismo sigurni u datum, budući da se Ramazan obeležava od 5. juna do 5 jula. S tim u vezi, dvoumimo se oko termina održavanja finalne večeri, tako da je u opticaju nekoliko datuma. Ipak, otkriću da se kao najverovatniji termin održavanja finala pominje 16. jul i to na velelepnom stadionu “Koševo“, objasnio je direktor “Granda“.

“Pravila su ove godine takva da će članovi žirija izabrati finaliste, a onda će se uključiti i publika i odabraće pobednika. U ovom trenutku ne mogu da predvidim ko su favoriti jer su svi koji su došli do četvrtog kruga ekstra pevači. Podjednako su dobri i muški i ženski kandidati. Moram da priznam da će biti velika borba. Žiri je tu da odluči. Možda oni već imaju svoje favorite, ali ja stojim po strani i donosim odluku samo kad oni ne mogu da odluče ko ide dalje”, iskren je Popović.

Alo

PRES SKUŽBA GRAND PRODUKCIJE: Zvezde Granda se ne ukidaju!

Povodom vesti da se gase Zvezde Granda, pres služba Grand produkcije dala je saopštenje da je reč o dezinformaciji.

"Direktor Granda Saša Popović nema nameru da ukida i gasi napopularnije i najgledanije muzičko takmičenje u regionu, a to je svakako Zvezde Granda", piše u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track