POSLE 2 GODINE BRAKA KAJA OSTOJIĆ: Džunior Džek i ja zbog stresa još nemamo dece
Foto: Prinntskrin

Godišnjica

POSLE 2 GODINE BRAKA KAJA OSTOJIĆ: Džunior Džek i ja zbog stresa još nemamo dece

Stars -

Katarina Kaja Ostojić u junu će proslaviti dve godine braka sa Džunior Džekom, a kako kažu, do kraja ove godine voleli bi da ona zatrudni.

Naime, pevačica se osvrnula na vezu sa svetskim di-džejom kao i na njihov brak i priznaje da su oboje dosta bili pod stresom zbog čega još nije zatrudnela.

“Jako bismo voleli da dobijemo bebu. U proteklom periodu oboje smo bili pod stresom, pa je to možda razlog što nismo dobili dete, ali svakako mislim da će se to dogoditi u dogledno vreme“, priznaje Kaja, a isto mišljenje ima i njen muž.

"Naravno da bih voleo da dobijem bebu sa Kajom i na tome ćemo sigurno raditi. Siguran sam da ćemo uspeti”, rekao je za magazin “Stori” Džunior, koji ovih dana boravi u Beogradu kako bi podržao suprugu u finalnoj emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”. Prisetio se i šta je prvo pomislio kada je ugledao sadašnju suprugu.“Prva stvar koje se setim kada pomislim na naše upoznavanje jeste seksi devojka sa velikim grudima”, našalio se di-džej.

Kako kažu, zbog poslovnih obaveza koje je pevačica imala u Beogradu, brak im je zapao u krizu, ali je ljubav ipak pobedila tenziju i manje nesuglasice.“Tri godine sam non-stop bila kod kuće i sada odjednom više nisam tu. Imam mnogo obaveza, malo vremena.

Jedva sam balansirala ova tri meseca. Nije lako održati brak na daljinu. Ali sva sreća pa je Džek nedavno došao u Beograd da me podrži”, objašnjava Ostojićeva, koja će se zajedno sa mužem vratiti u Belgiju.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track