POSTAĆE RODITELJI A SAD DONELI VAŽNU ODLUKU: Ana i Rasta shvatili da žele da USVOJE još jedno dete
Foto: Printskrin

Ja imam talenat

POSTAĆE RODITELJI A SAD DONELI VAŽNU ODLUKU: Ana i Rasta shvatili da žele da USVOJE još jedno dete

Stars -

Već na samom početku 2017. godine bračni par Đurić saznao je vest koja im je u potpunosti promenila živote - naime, pevačica Ana Nikolić nalazi se u blagoslovenom stanju.

Tu vest je Nikolićeva vrlo brzo potvrdila za medije.

"Istina je, dobila sam rezultate, trudna sam. Međutim, za ovu radosnu vest još uvek ne znaju svi moji najbliži. Ne bih više ništa komentarisala, presrećni smo", rekla nam je tada Ana, a budući da joj je proradio majčinski instikt, pevačica i njen suprug Stefan Đurić Rasta izrazili su želju da dodatno prošire svoju porodicu.

U novom izdanju emisije "Ja imam talenat" imali su priliku da upoznaju talentovanu devojčicu koja ih je toliko očarala da su odmah poželeli da je usvoje.

"Režija, recite roditeljima da mogu da idu kući, ja ovo vodim svojoj kući, ovo je neverovatno", rekao je Rasta, a onda je iskoristio priliku da se fotografiše sa preslatkom takmičarkom.

I Ana je bila oduševljena jednom od najmlađih učesnica najpopularnijeg šou programa na svetu, pa ju je pred kamerama pozvala da pođe sa njom i Rastom u njihov topli dom.

"A je l' bi ti išla s nama kući", upitala je Ana.

Pogledajte zašto su Ana i Rasta toliko oduševljeni ovom devojčicom:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track