POSTALA MAMA U 52. GODINI: Salvetina ćerka sada ima 3 godine, a evo šta glumica kaže o MAJČINSTVU
Foto: Zorana Jevt

BILA JE UPLAŠENA

POSTALA MAMA U 52. GODINI: Salvetina ćerka sada ima 3 godine, a evo šta glumica kaže o MAJČINSTVU

Stars -

Ljiljana Jakšić izgleda odlično, i kako ističe, lako je izgurala onu prvu, najnaporniju godinu s detetom koje se budi noću, a preko dana ne prekida "aktivnosti", od kojih je jedna od najomiljenijih jurišanje na šoljice s vrelom kafom na stolu.

Ljiljana Jakšić, naša glumica pre godinu dana je iznenadila i zadivila, kada je pre godinu dana rodila ćerkicu, u 52. godini, posle mnogo borbe.

"Ma, čudo jedno je ona, moram tako da kažem, iako znam da to zvuči bez veze, sve majke to misle za svoju decu. Ali, ona je toliko dobra, mirna. Evo, sad smo bili na njenom krštenju u Sabornoj crkvi. Čula se nije. A bilo nas je bar dvadesetak, i pop koji je baš dugo pevao. A ona, gleda malo u mene, pa kad vidi da ja gledam u popa, onda i ona gleda u njega. I tako sat vremena, malo u mene, malo u njega. Ni glas nije pustila, niti je bila nervozna. A što pozira", smeje se Ljiljana.

foto Nebojša Mandić
foto Nebojša Mandić

"Pravo da vam kažem, bila sam, naravno, u početku malo uplašena, kako ću, šta ću, ali brzo sam se opustila, jer bila mi je takva radost da budem s njom, pa nisam htela samo da brinem. A i sve ide tako brzo, stalno se nešto menja. Taman se navikneš na jednu njenu promenu, kad eto ti nešto novo nauči. I tako stalno. Evo, juče je napravila prva dva koraka samostalno, i verujem da će brzo prohodati. Ma, znam da se sve majke tako osećaju, ali ta radost kada sam s njom, to se stvarno ne može opisati. I svi problemi oko mene su mnogo manji, nisam ih ni primećivala dok sam bila samo s njom. E, kad sam izašla u stvarnost, pa kada su me sačekale neke odluke, knedla mi se vratila u grlo", priča Ljilja.

foto Dragan Kadić
foto Dragan Kadić

(puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja