POTERNICA: Soraju traže zbog ubistva, ona naprasno napustila Srbiju!

Policija Crne Gore

POTERNICA: Soraju traže zbog ubistva, ona naprasno napustila Srbiju!

Stars -
Inspektori iz Bara već neko vreme pokušavaju da saslušaju Vučelićevu u vezi sa smrću vođe kriminalnog klana Armina Osmanagića jer sumnjaju da prikriva dokaze

Soraja Vučelić napustila je juče Srbiju i otišla u Barselonu nakon što je crnogorska policija raspisala poternicu za njom u okviru istrage ubistva Baranina Armina Muše Osmanagića. Bivša učesnica „Velikog brata“ je pre dva i po meseca saslušana u Beogradu, međutim, policija u Baru sumnja da ona prikriva važne dokaze, kao i da se njena izjava ne poklapa sa istinom.Kako Kurir saznaje, inspektori već neko vreme pokušavaju da stupe u kontakt s njom i saznaju zbog čega krije važne stvari, ali nikako nisu mogli da je dobiju na telefon. Oni su sigurni da Soraja nešto zna jer je sedela s pokojnim šefom kriminalnog klana iz Bara u njegovom restoranu pre nego što su ga ubili snajperom. Vučelićeva je nakon ubistva tvrdila da ga je samo poznavala i da nema šta da kaže.

U toku jučerašnjeg dana na aerodromu „Nikola Tesla“ u Surčinu naš paparaco je uslikao Vučelićevu, koja je bila prilično raspoložena i zadovoljna. Kako Kurir saznaje, ona je otputovala u Barselonu, gde će ostati nekoliko dana. Soraja je bez straha prokomentarisala vest o svom hapšenju.- Videla sam na portalima da je navodno za mnom raspisana poternica i samo ću reći da to nije istina. Neko mi pakuje te priče, a ja ne mogu da držim medije pod kontrolom. Sve što sam imala rekla sam policiji u Beogradu, a vi slobodno pozovite i policijsku stanicu u Baru da proverite tu informaciju. Svi znaju gde živim, koji broj koristim i gde mogu da me pronađu. Nema potrebe da se od ikoga krijem - izjavila je Vučelićeva.U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da kontaktiramo s policijom u Baru, ali oni do zaključenja broja nisu odgovorili na naš zvanični mejl.

SudarIZAZVALA TEŽAK UDESOvo nije prvi put da starleta ima problema sa zakonom. Soraja je odgovarala zbog teškog udesa koji je izazvala 28. januara 2007. u Baru, kad je poginula njena prijateljica Afrodita Berišaj. Nju je sud oslobodio krivice, ali ona ne može da se oporavi od te tragedije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track