IZDATA POTERNICA ZA MUŽEM GOCE TRŽAN: Ivan Marinković se tereti za 6 krađa!
Foto: Marina Lopičić

Nije se pojavio na suđenju

IZDATA POTERNICA ZA MUŽEM GOCE TRŽAN: Ivan Marinković se tereti za 6 krađa!

Stars -

Zbog nepojavljivanja na sudu radi saslušanja zbog toga što se tereti za šest pljački, izdata je poternica za Ivanom Marinkovićem, poznatijem kao bivši mužu Goce Tržan i učesnik rijalitija "Farma".

Podsetimo, Marinković je krajem jula ove godine uhvaćen u krađi u marketu marketu, sa robom u vrednosti oko 100 evra. Bio je u društvu još jednim muškarcem, a kada su uhvaćeni, optuživali su jedan drugog. Zbog toga je trebalo da se pojavi u sudu, ali s obzirom da to nije učinio, sledeći put će morati da dođe u pratnji policije.

"Marinković se juče nije pojavio na saslušanju koje je bilo zakazano za 12 sati u Osnovnom sudu u Pančevu. Na saslušanju se pojavio samo jedan od učesnika razbojništva, Radov, dok se Marinković i Ivanović, takođe osumnjičeni, nisu pojavili na pretresu" rekao je izvor iz slučaja za beogradske medije.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Isti izvor je rekao i da se Marinković tereti za još pet krađa, a pored ovog trgovinskog lanca, on je oštetio i jedan markete na teritoriji Pančeva. S ozbirom na to da se nije pojavio na sudu, Marinkovića će na sledeći pretres voditi policija.

"Ne znamo tačan datum sledećeg saslušanja, ali svakako će doći u pratnji policije, biće priveden", kaže izvor.

Inače, Marinković nije imao nikakav komentar za beogradske medije povodom saslušanja na koje se nije pojavio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track