POTRAGA ZA SLAĐOM GUDURAŠ: Pevačica iz Đusovog spota nestala u sredu!
Foto: Printskrin

Osumnjičen pevačicin dečko

POTRAGA ZA SLAĐOM GUDURAŠ: Pevačica iz Đusovog spota nestala u sredu!

Stars -
Slađa je našoj publici poznata po pesmi "Silikoni i Kubici", koju je snimila u duetu sa Đusom. Ona je u sredu krenula iz Bijeljine za Beograd, oko 18 časova je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag

Pevačica i starleta iz Banja Luke, Slađa Guduraš, nestala je u sredu veče, javljaju bosanski portali.

Slađa je našoj publici poznata po pesmi "Silikoni i Kubici", koju je snimila u duetu sa Đusom. Ona je u sredu krenula iz Bijeljine za Beograd, oko 18 časova je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag.

Policijski izvori MUP-a Srbije govore da su uradili dodatne provere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje.

"Draga naša Slađana Guduraš je nestala ....nema joj ni traga ni glasa...Prijavili smo policiji njen nestanak... Molimo sve vas prijatelje ako bilo šta znate o Slađani da javite policiji... Molimo se svaki trenutak... da nam se javi živa i zdrava... ", poruka je koju šeruju njeni prijatelji na društvenoj mreži Fejsbuk.

Prema infomacijama, glavni osumnjičeni za otmicu je njen bivši dečko Dragan Perić, s kojim je nedavno prekinula vezu. Izjave svedoka i bliskih prijatelja su potvrdile da je Guduraševu neprestano maltretirao, čak je na nju i fizički nasrtao ispred njenog butika u Bijeljini.

Policija je kontaktirala Perića koji se navodno nalazi kod babe u Nišu. Prošle nedelje, tokom boravka u Sarajevu na TV gostovanju, pevačica je napadnuta u jednom hotelu opet od glavnog osumnjičenog Dragana Perića, nakon čega je reagovalo osiguranje hotela.

Prema informacijama iz MUP-a Srbije, trenutno se intenzivno traga za Slađom Guduraš. Guduraševa često izaziva reakcije javnosti svojim provokativnim javnim nastupima, bila je poznato lice magazina CKM-a, bavi se humanitarnim radom, a u poslednje vreme živi i radi na relaciji Srbija-BiH.

http://www.youtube.com/watch?v=KgqRArbW8jA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track