POTVRDA LJUBAVI: Jugoslav Karić istetovirao ženin lik!
Foto: Instagram

Elena dobila dokaz

POTVRDA LJUBAVI: Jugoslav Karić istetovirao ženin lik!

Stars -

Ćerka kreatorke Verice Rakočević završila na ruci svog muža Jugoslava, koji je sad ima i na ramenu.

Elena Karaman Karić je stvarno srećna žena! Ako je tetovaža dokaz najveće ljubavi i privrženosti, onda je ona dobila potvrdu za to jer je njen suprug Jugoslav Karić istetovirao njen lik na desnoj ruci!

- Zauvek na njegovoj koži - napisala je Elena ispod fotografije svog supruga, na kojoj Jugoslav spava, a tetovaža s njenim likom na njegovoj ruci jasno se vidi.Tetovaža prikazuje Elenu kao Indijanku, a ćerka Verice Rakočević je svoju ljubav prema mužu i onome što je uradio opisala pesmom „I Don‘t Wanna Miss a Thing“ grupe Aerosmit.- Ostala bih budna samo da čujem tvoje disanje, da te gledam kako se smešiš dok spavaš. Ne želim da sklopim oči, ne želim da zaspim, jer bi mi nedostajao, a ne želim da propustim nijedan trenutak - citirala je stihove i dalje zaljubljena Elena Karić, koja je i sama veliki ljubitelj tetovaža i ima ih nekoliko.Elena i Jugoslav venčali su se 2005. godine. Par je iste godine u oktobru dobio sina Simona, dok Elena iz prethodnih veza ima sina Luku iz braka s Predragom Mijatovićem i Matiju iz veze s Andrijom Draškovićem.

Ko se još šarao po rukamaDAČA PRECRTAO NATAŠU, KIKI TETOVIRA DUPLOMnogo pre čina koji je svojoj ženi proredio Jugoslav Karić, vaterpolista Dača Ikodinović je ljubav prema Nataši Bekvalac pokazao tetovažom njenog lika na desnoj ruci. Nakon razvoda Ikodinović je crvenim ružama prekrio tu tetovažu. Učesnik farme koji je sada u zatvoru Kristijan Golubović je pre odlaska u bajbok istetovirao lik svoje žene Ivane i to čak na dva mesta. Na desnoj ruci i na grudima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja