POZNATI OBOŽAVAJU SKUPE IGRAČKE: Top lista najskupljih automobila naših pevača
Foto: Marina Lopičić

Ima se, može se

POZNATI OBOŽAVAJU SKUPE IGRAČKE: Top lista najskupljih automobila naših pevača

Stars -

Honorari od po nekoliko hiljada evra za noć omogućile su brojnim pevačima na našoj etsradi veoma luksuzan život. Mnogi od njih zarađeni novac ulažu u nekretnine, ali ne štede ni kada su automobili u pitanju. Pre nekoliko dana glavna vest je bila da je Saša Popović kupio skupoceni automobil vredan 150 hiljada evra. Da Sale nije jedini koji obožava ovaj skupi hobi govori da i brojni drugi pevači u svojim kolekcijama imaju "kolica" vredna i po nekoliko stotina hiljada evra.

Saša Popović

Sasa Popovic, BMW, Foto: Printskrin Youtube
Sasa Popovic, BMW, Foto: Printskrin Youtube

Pored navedenog "BMW I8" vrednog 150 hiljada evra, Sale u svom voznom parku poseduje i nedavno kupljeni "Mercedes GLE 350" koji košta skoro 70 hiljada evra. Pored toga, on ima i "Smarta" za "šetnju" i mečku ML 320.

Dragana Mirković

Luče iz Kasidola obožava unikatne automobile, pa se može reći da je jedan od najvećih ljubitelja četvorotočkaša na estradi. Dragana u svom voznom parku ima sajamske modele "Ferarija", "Lambordžinija" i "Rols Rojsa". Pevačica i njen suprug Toni Bijelić imaju i skupocenog "Bentlija", a ukupna vrednost njihovog voznog parka iznosi oko 3 miliona evra. Njoj nije problem da menja automobile kad god poželi pošto je njen suprug pre tri godine postao vlasnik fabrike automobila "Majbah Kupe".

Aca Lukas

Najpopularniji pevač na našoj estradi takođe obožava skupe "igračke", pa tako u svojoj kolekciji je imao "Porše Kajen". Prošle godine se častio "Mercedesom" E klase vrednim oko 60 hiljada evra a pre toga je vozio i skupoceni "Audi" terenac. Uz to, pevač je bio široke ruke pa je i svojoj supruzi Sonji Vuksanović poklonio skupoceni automobil, ali i njenoj i ćerki Željka Šašića je poklonio "Fiat 500L" povodom 18. rođendana vredna 15 hiljada evra.

Ceca Ražnatović

Folk diva obožava džipove jer su udobni i sigurni pa već godinama svoje poverenje ulaže u terence. U svom voznom parku Ceca ima blindirani "Ford" džip, 2 "Rendž Rovera", ali i "Audi A6". Ukupan iznos njenih ljubimaca iznosi skoro 300 hiljada evra.Uz to, pevačica ima i ličnog vozača, jer više voli da uživa u vožnji nego da upravlja automobilom.

Lepa Brena

foto Damir Dervišagić. Dragana Udovičić
foto Damir Dervišagić. Dragana Udovičić

Direktorka Granda je prošle godine kupila automobil "Majbah S500" od koleginice Dragane Mirković, vredan 150 hiljada evra, a ti automobili su najskuplji na svetu. Brena je time upotpunila svoju kolekciju džipova (Ford i Mercedes). Inače, pevačica važi za jednu od najsavesnijih vozača na estradi.

Aco Pejović

Pevač je prošle godine kupio novog "Rendž Rovera sport" vredan 60 hiljada evra. Taj džip slovi za jedan od najluksuznijih terenskih vozila, pa ne čudi tolika cena. Pričalo se da je "Mercedes ML", koji je vozio nekoliko godina poklonio supruzi Biljani. Pre dve godine je i svojoj ćerki za 18, rođendan poklonio "Rendž rovera" vrednog 35 hiljada evra.

Dara Bubamara

Pevačica je ljubitelj sprtskih automobila, a u svojoj kolekciji ima "Poršea" vrednog 50 hiljada evra. Pored toga, u svojoj kolekciji, Dara ima "BMW" i "Mercedesa".

Neda Ukraden

Neda Ukraden ispričala je da bira luksuzne automobile zbog čestih nastupa po regionu na koje putuje drumovima. Ona vozi mercedesov džip vredan više od 50 hiljada evra.

Rada Manojlović

"Zvezda Granda" je svoj automobil "Pežo 206" koji je vozila godinama zamenila luksuznim "Rendž roverom" vrednim čak 50 hiljada evra.

Mile Kitić

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track